Αθλητισμός|08.10.2021 22:14

Αιφνιδιαστικό διαζύγιο: Τέλος ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς από την ΑΕΚ!

Newsroom

Σε μια αιφνιδιαστική και συνάμα απρόσμενη κίνηση η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός έμεινε στον πάγκο της Ένωσης μόλις πέντε  αγωνιστικές...Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση των Κιτρινόμαυρων πρόκειται για συναινετικό διαζύγιο.

Προσέγγιση από Σαουδική Αραβία

«Συζήτησα με τους ανθρώπους της ΑΕΚ και διαπιστώθηκε η κοινή επιθυμία να μην συνεχίσουμε μαζί. Πρόκειται για μια απόφαση, που κρίναμε ότι εξυπηρετεί αμοιβαία και τις δύο πλευρές. Ευχαριστώ τη διοίκηση, τους συνεργάτες μου και τους ποδοσφαιριστές για τη συνεργασία, τον κόσμο για τη στήριξη στο πρόσωπό μου και εύχομαι στην ΑΕΚ κάθε επιτυχία στο μέλλον», δήλωσε ο 51χρονος τεχνικός.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει τα εξής: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ και ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς ανακοινώνουν την από κοινού συμφωνία τους για την ολοκλήρωση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Η ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαριστεί τον Σερβοέλληνα προπονητή για την μέχρι σήμερα προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Σύμφωνα με πληροφορίες η Νταμάκ από τη Σαουδική Αραβία φέρεται να έχει προσεγγίσει τον Σέρβο προπονητή προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο Μιλόγεβιτς είναι γνωστός στη χώρα της Μέσης Ανατολής, αφού είχε θητεύσει στην Αλ Αχλί, την ομάδα που βρισκόταν προτού αναλάβει την ΑΕΚ.

Όλες οι ειδήσεις

Νέα μέτρα: Σαφάρι ελέγχων από το Σάββατο - Τι θα ζητούν οι Αρχές από εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους

Μαρία Πολύζου – Συγκλονιστική εξομολόγηση της μαραθωνοδρόμου: Ο πατέρας μου με βίαζε από τα 11

Θεσσαλονίκη: Τι απαντάει ο διοικητής του νοσοκομείου «Γεννηματάς» για την καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση

Μαρίνα Γαλανού: Πέθανε η ακτιβίστρια και πρόεδρος του Σωματείου Υποστήριξης Διεμφυλικών

Νέα παραγγελία για εγκληματική οργάνωση: Αφορμή η επίθεση ακροδεξιών στο Νέο Ηράκλειο

Καιρός: Live χάρτης - Πού θα «χτυπήσει» το Σάββατο η κακοκαιρία Αθηνά

ΑΕΚΒλάνταν Μιλόγεβιτς