Αθλητισμός|11.10.2021 22:35

ΕΠΟ: Αναβολή του αγώνα Εθνικής Ελπίδων - Κύπρου μετά τα κρούσματα

Newsroom

Μετά τα πολλά κρούσματα κορονοϊού στην Εθνική Ελπίδων, η ΕΠΟ ανακοίνωσε την αναβολή του κρίσιμου ματς με την Κύπρο. Στην ανακοίνωσή της η ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία αναφέρει:

«Η ΕΠΟ ενημερώθηκε σήμερα για την ύπαρξη 13 θετικών δειγμάτων Covid-19 στα αποτελέσματα των ελέγχων που διενεργήθηκαν από την εξουσιοδοτημένη από την UEFA ιατρική υπηρεσία μεταξύ των μελών της αποστολής της Εθνικής Ελπίδων, μετά τον αγώνα με την Λευκορωσία και ενόψει του αυριανού στην Κύπρο, ο οποίος αναβλήθηκε με απόφαση της UEFA. Εκ μέρους της Ομοσπονδίας, τίθενται σε εφαρμογή οι προβλεπόμενες διαδικασίες, δηλαδή η τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου της UEFA και η άμεση ενημέρωση των αρμοδίων αρχών της Κυπριακής Δημοκρατίας, καθώς και των ιατρικών επιτελείων των ομάδων. Τα μέλη της αποστολής που βρέθηκαν θετικά, παρουσιάζουν ήπια συμπτώματα και έχουν απομονωθεί τις τελευταίες ώρες για προληπτικούς λόγους. Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εργάζεται για την ασφαλή επιστροφή της αποστολής από την Κύπρο».

Συναγερμός για τα 13 κρούσματα

Όπως μετέδωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός Σπορ FM, στον καθιερωμένο έλεγχο που γίνεται  στους ποδοσφαιριστές πριν από τους αγώνες, εντοπίστηκαν πολλά κρούσματα Covid-19 που μπορεί να φτάνουν ακόμη και διψήφιο αριθμό! Κατά πληροφορίες υπάρχουν δέκα δείγματα ποδοσφαιριστών που βγήκαν θετικά κι άλλα τρία μελών της ελληνικής αποστολής, ενώ εκκρεμεί και ο σχετικός επανέλεγχος που μπορεί να δώσει ακόμη περισσότερα κρούσματα. Η Εθνική τις προηγούμενες ημέρες είχε ταξιδέψει για αγώνα (στις 8 Οκτωβρίου) στη Λευκορωσία, απ' όπου εκτιμάται ότι άρχισε η διασπορά του κορονοϊού.

Όλες οι ειδήσεις

Κίνηση στους δρόμους: Γιατί μετατράπηκε η Αθήνα σε απέραντο πάρκινγκ – Στο τραπέζι τέλος εισόδου στο Δακτύλιο

Δημοσκόπηση Marc: Η διαφορά ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ, τι λένε για συμφωνία με Γαλλία και νέα μέτρα

Απόλυση εργαζόμενης γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ: «Έστησαν κλοπή» - Δικαιώθηκε στα δικαστήρια

ΚορονοϊόςΕθνική Ελπίδων