Αθλητισμός|28.10.2021 11:27

Μπαρτσελόνα: Πλησιάζει στο Καμπ Νου ο Τσαβι - Συμφώνησε με τον σύλλογο

Newsroom

Ραγδαίες είναι τις τελευταίες ώρες οι εξελίξεις στη Μπαρτσελόνα με τον Ρόναλντ Κούμαν να αποτελεί παρελθόν από του Καμπ Νου από το βράδυ της Τετάρτης και τον θρυλικό μέσο της ομάδας Τσάβι να είναι έτοιμος να αναλάβει τα ηνία του συλλόγου, όπως σημειώνουν τα ισπανικά δημοσιεύματα.

Ο Τσάβι φαίνεται να έχει συμφωνήσει σε όλα με τον σύλλογο τον οποίο υπηρέτησε σαν ποδοσφαιριστής από τα 11 του χρόνια το 1991, μέχρι και το 2015 οπότε και αποχώρησε σε ηλικία 34 ετών για την ομάδα του Κατάρ, Αλ Σαντ, στην οποία είναι προπονητής μέχρι και αυτή τη στιγμή.

T

Σύμφωνα με την «Mundo Deportivo», ο 41χρονος έχει ήδη συμφωνήσει με τον Ζοάν Λαπόρτα για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των Καταλανών και αυτό απομένει είναι να βρεθεί η φόρμουλα αποδέσμευσής του από την Αλ Σαντ, κάτι όμως που είναι δεδομένο ότι θα συμβεί. Μέχρι να ολοκληρωθεί η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, χρέη υπηρεσιακού θα έχει ο Σέρχι Μπαρζουάν, που είναι προπονητής στη δεύτερη ομάδα.

T

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, αρχικοί στόχοι του Ζοάν Λαπόρτα ήταν οι Γιούργκεν Κλοπ και Έρικ Τεν Χαγκ, όμως έγινε άμεσα αντιληπτό ότι ήταν αδύνατον τόσο η τωρινή Μπαρτσελόνα να προσεγγίσει έστω αυτά τα ονόματα και πολύ περισσότερο να πληρώσει ρήτρες, αφού και οι δύο έχουν πολύ βαριά συμβόλαια με Λίβερπουλ και Άγιαξ αντίστοιχα.

Σε ό,τι αφορά στον Τσάβι, ο παλαίμαχος χαφ που ανανέωσε πριν από λίγους μήνες το συμβόλαιό του με την Αλ Σαντ, είχε προνοήσει να έρθει σε συμφωνία με τη διοίκηση της ομάδας, ώστε σε περίπτωση που η Μπαρτσελόνα προέκυπτε ως προοπτική, η έξοδός του να ήταν μια απλή υπόθεση.

Όλες οι ειδήσεις

«Ήρωες» 1940-2021- Το Εθνος tv στο Αλβανικό μέτωπο

O… αποχαιρετισμός Μέρκελ, οι δύσκολες μνημονιακές σχέσεις και το τετ α τετ με Μητσοτάκη

28η Οκτωβρίου - Ο καστρόπυργος της Αττικής που γοήτευσε τους Γερμανούς: Άθικτα μέχρι σήμερα κράνη, ασύρματοι και ημερολόγιο του Χίτλερ

ΚΙΝΑΛ: Η δύσκολη επόμενη μέρα υπό το βάρος της μεγάλης απώλειας της Φώφης Γεννηματά

28η Οκτωβρίου: Το τρένο της Ναζιστικής Γερμανίας που ταξίδεψε την Ελλάδα διασώθηκε στο Βελεστίνο

ΜΜΜ: Ποιες οι αλλαγές στα δρομολόγια την 28η Οκτωβρίου

ΤσάβιΜπαρτσελόναΡόναλντ Κούμαν