Αθλητισμός|26.01.2019 18:12

Ο ΜακΓκρέγκορ είναι θαυμαστής του Σόλσκιερ

Newsroom

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ εντυπωσιάζει τους πάντες, ακόμη και τον διάσημο μαχητή MMA, Κόνορ ΜακΓκρέγκορ, ο οποίος έπλεξε το εγκώμιο του Νορβηγού.

Με το 8/8 που έχει πετύχει σε όλες τις διοργανώσεις, από τη στιγμή που ανέλαβε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ δημιουργεί πολλούς θαυμαστές. Ένας εξ' αυτών είναι και ένας από τους πιο διάσημους μαχητές MMA (μεικτών πολεμικών τεχνών) στον πλανήτη, ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ. Ο Ιρλανδός, σύμφωνα με το SDNA, δεν δίστασε να εγκωμιάσει δημόσια τον τεχνικό των «κόκκινων διαβόλων» μετά τη νίκη τους επί της Άρσεναλ για το Κύπελλο Αγγλίας.

T

Έτσι, έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter: «Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ είναι ένας ξεχωριστός άνθρωπος. Η σούπερ αλλαγή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Παίκτης και προπονητής. Τρελό. Μπορείς να νιώσεις το πάθος που έχει για τον σύλλογο και την ιστορία του. Είναι γεμάτος με περηφάνια καθώς εξηγεί την τρομερή ικανότητα της ομάδας στην αντεπίθεση όλα τα χρόνια. Το παρελθόν και το παρόν. Ουάου!».

Βέβαια, ο ΜακΓκρέγκορ έχει παραδεχτεί πως είναι φίλος των «μπέμπηδων».

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

Όλε Γκούναρ ΣόλσκιερΚόνορ ΜακΓκρέγκορ