Αθλητισμός|31.10.2021 22:30

ΠΑΣ Γιάννινα - Αστέρας Τρίπολης 1-1: Χωρίς νικητή στους Ζωσιμάδες

Newsroom

Ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο Αστέρας Τρίπολης έδωσαν μεγάλη μάχη για τη νίκη αλλά έμειναν στην ισοπαλία (1-1) στους «Ζωσιμάδες» για την 8η αγωνιστική της Super League.

To παιχνίδι ήταν ισορροπημένο δίχως πολλές φάσεις, η δράση όμως δεν έλειψε. Στο 34' οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με ωραίο σουτ του Σίτο, ενώ άμεση ήταν η απάντηση των γηπεδούχων. Στο 37΄ ο Μπρένερ έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι, την πλάτη του Τσιφτσή και κατέληξε στα δίχτυα, με τους ποδοσφαιριστές και τους παράγοντες του Αστέρα να διαμαρτύρονται λέγοντας πως ο σκόρερ χρησιμοποίησε το χέρι.

Οι παίκτες του Ράσταβατς ξεκίνησαν δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά είδαν την τύχη να τους γυρνά την πλάτη δύο φορές: στο 51' σε σουτ του Άλβαρες η μπάλα χτύπησε στο δεξί δοκάρι και στην επαναφορά ο Σονί την έστειλε άουτ, ενώ στο 62' σε φάση διαρκείας ο Σίτο έπιασε ένα δυνατό βολέ που απέκρουσε δύσκολα ο Λοντίγκιν, ενώ στη συνέχεια η μπάλα προσέκρουσε και πάλι στο δοκάρι.

Ο Αστέρας τελείωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες καθώς στο 82' ο Μπαράλες αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη για χτύπημα στον Πίρσμαν. Στο 90+3' ο ΠΑΣ Γιάννινα παραλίγο να φτάσει στη νίκη, αλλά το διαγώνιο σουτ του Μίνα απέκρουσε εντυπωσιακά ο Τσιφτσής.

ΠΑΣ Γιάννινα: Λοντίγκιν, Οικονομόπουλος (86΄ Μίνα), Κάργας, Εραμούσπε, Πίρσμαν, Καραχάλιος, Ντομίνγκεθ, Σάλιακας, Μπρένερ (43΄ Μέντες), Σνάιντερ, Μιλιντσεάνου (76΄ Λώλης).

Αστέρας Τρίπολης: Τσιφτσής, Γκαρθία (90΄+4 Κανελλόπουλος), Πίτσου, Καστάνιο, Άλβαρες, Σανταφέ (66΄ Βαλιέντε), Μουνάφο (27΄ Ιγκλέσιας), Ριέρα (90΄+4 Τασουλής), Σίτο, Σονί (66΄ Γκόμεζ), Μπαράλες.

Αστέρας ΤρίποληςΠΑΣ ΓιάννιναSuperLeague