Αθλητισμός|07.11.2021 18:48

Σπουδαία νίκη του Άρη στον Βόλο σε ματς «ροντέο»!

Newsroom

Σπουδαία νίκη πανηγύρισε ο Άρης επί του Βόλου με 2-1 στο Πανθεσσαλικό σε ένα παιχνίδι που αμαυρώθηκε από τα επεισόδια που προκάλεσαν οι οπαδοί των Κιτρίνων. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης πανηγύρισε μια σημαντική επικράτηση καθώς φέρνει την ομάδα του Μάντζιου σε τροχιά πλέι οφ κι ενώ άρχισε τη σεζόν με -6 βαθμούς.

Το παιχνίδι άρχισε με γρήγορο ρυθμό και με τον Βόλο να απειλεί μόλις στο 5' με τον Φαν Βέερτ, ο οποίος πέρασε τον Κουέστα, πλάσαρε αλλά ο Φαμπιάνο απομάκρυνε με τακουνάκι προτού η μπάλα περάσει τη γραμμή. Στο 13' το παιχνίδι διεκόπη λόγω μεγάλης έντασης από «ντου» που έκαναν οι οπαδοί του Άρη, ενώ η αστυνομία προχώρησε σε χρήση χημικών. Μεσολάβησε σύρραξη μεταξύ και των παικτών προτού ο διαιτητής Καραντώνης στείλει τις ομάδες στα αποδυτήρια.

Έπειτα από περίπου 50 λεπτά κι αφού η κατάσταση εκτονώθηκε, το παιχνίδι άρχισε ξανά αλλά οι δυο ομάδες αναγκάστηκαν να παίξουν με δέκα παίκτες. Ο Καραντώνης έσπευσε στο VAR, είδε το βίντεο απ' τη σύρραξη των παικτών και απέβαλλε με απευθείας κόκκινη τους Γκρίλο και Μπερτόλιο που ήταν βασικοί, αλλά και τον Μπαριέντος, ο οποίος βρισκόταν στον πάγκο του Βόλου.

Με την επανεκκίνηση του ματς ο Βόλος είχε δοκάρι στο 34' με τον Φαν Βέερτ και ο Άρης απάντησε με γκολ. Στο 35' ο Εντιαγέ, αφού έπαιξε εξαιρετικά το ένα-δύο με τον Ματέο Γκαρσία, πάτησε περιοχή και πλάσαρε ιδανικά τον Κότνικ για το 0-1. 

Ο Άρης σκόραρε με τη σέντρα του β' ημιχρόνου καθώς προτού καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό ο Ματέο Γκαρσία έκλεψε την μπάλα, βγήκε απέναντι στον Κότνικ και πλάσαρε για το 0-2.

Η ομάδα του Βόλου όμως μπήκε και πάλι στη διεκδίκηση του ματς καθώς στο 48' μείωσε σε 1-2 με γκολ του Οροζ έπειτα από σέντρα του Νίνη. Στη συνέχεια όμως ο Άρης έκανε καλή διαχείριση του ματς και κράτησε το προβάδισμα.

Βόλος: Κότνικ, Ρομέρο, Ράινερ (81' Τερεζίου), Γκρίλο, Φεράρι, Τσοκάνης, Φερνάντες, Νίνης (54' Ρεγκατέν, 65' Βοϊτκόβσκι), Όροζ (81' Αλεξ Σοάρες), Μπαρτόλο, Φαν Βέερτ.

Άρης: Κουέστα, Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Γκάνεα, Τζέγκο (64' Σάσα), Εντιαγέ, Μπερτόλιο, Ματέο Γκαρσία (76' Γκάμα), Μαντσίνι (64' Ιτούρμπε), Καμαρά (92' Σάκιτς).