Αθλητισμός|15.11.2021 17:59

Premier League: Ο Ντιν Σμιθ στο τιμόνι της Νόριτς μετά την απόσυρση Λάμπαρντ

Newsroom

Οι προσπάθειες που κατέβαλε η διοίκηση της Νόριτς για να δώσει το τιμόνι της ομάδας στον Φρανκ Λάμπαρντ δεν απέδωσαν καρπούς. Ο άλλοτε θρυλικός άσος της Τσέλσι απέρριψε την πρόταση των Καναρινιών, που εν τέλει κατέληξε στον Ντιν Σμιθ. Ο 50χρονος τεχνικός, ο οποίος απολύθηκε προ εβδομάδας από την Άστον Βίλα, συμφώνησε με συνοπτικές διαδικασίες υπογράφοντας συμβόλαιο δυόμισι ετών.

Ο νέος τεχνικός του Δημήτρη Γιαννούλη και του Χρήστου Τζόλη, που διαδέχεται τον Γερμανό Ντάνιελ Φάρκε, θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας αρχής γενομένης απ' το ερχόμενο Σάββατο (20/11) στο παιχνίδι με τη Σαουθάμπτον. Στις πρώτες του δηλώσεις ο Ντιν Σμιθ δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος που θα δουλέψω εδώ. Τα προηγούμενα χρόνια έγινε εξαιρετική δουλειά και τώρα είναι δουλειά μου να συνεχίσουμε, να βελτιωθούμε και να πετύχουμε τον υπέρτατο στόχο της παραμονής στην Premier League. Η Νόριτς είναι ένα σπουδαίο club».

Η Νόριτς βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με μόλις πέντε βαθμούς και μια νίκη έπειτα από έντεκα αγωνιστικές στην Premier League.

Φρανκ ΛάμπαρντΝτιν ΣμιθΝόριτςPremier League