Αθλητισμός|23.11.2021 19:18

Επαφή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Ερνέστο Βαλβέρδε!

Newsroom

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή μετά την απόλυση του Όλε Γκουνάρ Σόλσκιερ και μια από τις περιπτώσεις που εξετάζονται είναι ο Ερνέστο Βαλβέρδε σύμφωνα με δημοσίευμα του Guardian.

Μάλιστα, ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού και της Μπαρτσελόνα βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με τον Τζον Μούρτοχ, αθλητικό διευθυντή των Κόκκινων Διαβόλων προκειμένου να αναλάβει άμεσα την ομάδα σε ένα μεταβατικό στάδιο. Το ρεπορτάζ αναφέρει τον Βαλβέρδε ως υποψήφιο μεταβατικό προπονητή, ενδεχομένως μέχρι το καλοκαίρι. 

Όπως σημειώνεται, ένας από τους λόγους για τους οποίους προκρίνεται η λύση Βαλβέρδε σχετίζεται με το γεγονός ότι ο «Τσινγκούρι» είχε διαχειριστεί αποτελεσματικά τα δύσκολα αποδυτήρια της Μπαρτσελόνα, έχοντας χτίσει καλή σχέση με τον σουπερστάρ Λιονέλ Μέσι. Ευελπιστούν λοιπόν οι διοικούντες τη Γιουνάιτεντ ότι θα μπορέσει να κάνει κάτι ανάλογο και με τον έτερο αστέρα Κριστιάνο Ρονάλντο αλλά και τις λοιπές φίρμες της ομάδας.

O Βάσκος προπονητής δούλεψε στον Ολυμπιακό σε δύο διαφορετικές θητείες (2008-09, 2010-120 κατακτώντας τρία πρωταθλήματα και δύο Κύπελλα, ενώ με την Μπαρτσελόνα σήκωσε δύο πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο Ισπανίας κι ένα Σούπερ Καπ Ισπανίας, τίτλο που κατέκτησε και με την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Ερνέστο ΒαλβέρδεΜάντσεστερ ΓιουνάιτεντPremier League