Αθλητισμός|23.11.2021 21:22

«Επαφή Λίβερπουλ, Νιούκαστλ και Λέστερ με τον ατζέντη του Αγκιμπού Καμαρά» σύμφωνα με τη Sun

Newsroom

Ο Αγκιμπού Καμαρά λάμπει κατά την πρώτη του σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού και ήδη οι πρώτοι (μεγάλοι) μνηστήρες απ' την Αγγλία έχουν εμφανιστεί. Μάλιστα σύμφωνα με όσα αναφέρει ρεπορτάζ της εφημερίδας Sun, η Λίβερπουλ, η Νιούκαστλ και η Λέστερ έχουν επαφές με τον ατζέντη του μεσοεπιθετικού των Πειραιωτών δείχνοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον τους.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα: «η SunSport κατανοεί ότι η Λίβερπουλ, η Λέστερ και Νιούκαστλ έχουν επαφές με τον ατζέντη του διεθνή άσου από τη Γουινέα» και προσθέτει ότι «άνθρωποι, πολύ κοντά στον παίκτη, περιμένουν ότι το επόμενο καλοκαίρι θα μετακινηθεί στην Premier League».

Επίσης, γίνεται αναφορά στις οικονομικές απαιτήσεις του Ολυμπιακού, ενώ επισημαίνεται πως «ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού και της Νότιγχαμ, Βαγγέλης Μαρινάκης, αναμένεται να ζητήσει τουλάχιστον 20 εκατ. λίρες για τον 20χρονο άσο». Τονίζεται δε, πως «η τιμή του παίκτη θα αυξηθεί εφόσον ο Καμαρά συνεχίσει να εντυπωσιάζει στα προσεχή ευρωπαϊκά ματς με τη Φενέρμπαχτσε και την Αντβέρπ».

SunPremier LeagueΑγκιμπού ΚαμαράΝιούκαστλΛέστερΟλυμπιακόςΛίβερπουλ