Αθλητισμός|24.11.2021 22:00

Champions League: Άλμα πρόκρισης για Ίντερ με τρομερό Τζέκο - Ασταμάτητος ο Άγιαξ με 5x5

Newsroom

Άλμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Champions League έκανε η Ίντερ, που επικράτησε 2-0 της Σαχτάρ Ντόνετσκ στο «Μεάτσα», ενώ ο Άγιαξ συνέχισε τον... χαβά του με την πέμπτη σερί νίκη του στους ομίλους, αυτή τη φορά στην Κωνσταντινούπολη επί της Μπεσίκτας (1-2) με ανατροπή!

Οι Νερατζούρι πέτυχαν τέσσερα γκολ εναντίον των Ουκρανών στο Μιλάνο, μέτρησαν τα δύο του τρομερού Τζέκο στο δεύτερο ημίχρονο (είχαν ακυρωθεί νωρίτερα αυτά των Μαρτίνες και Πέρισιτς) κι έφτασαν τους 10 βαθμούς και -προς το παρόν- προπορεύονται στον 4ο όμιλο (η Ρεάλ ακολουθεί με 9 και η Σερίφ με 6 και παίζουν μεταξύ τους στις 22.00).

Παράλληλα, ο Άγιαξ τερμάτισε και μαθηματικά πρώτος στον 3ο όμιλο μια αγωνιστική πριν από το φινάλε. Η ομάδα του Τεν Χαγκ, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, κατάφερε στο δεύτερο μέρος να πετύχει την ανατροπή με δύο γκολ του Αλέ (έφτασε τα εννέα σε πέντε ματς και είναι πρώτος σκόρερ των ομίλων μαζί με τον Λεβαντόφσκι) και να φύγει νικητής από την Πόλη με 2-1. Οι πρωταθλητές Ολλανδίας, όπως και η Μπάγερν, έχουν το απόλυτο νικών από την έναρξη των ομίλων.

Αντιθέτως, το ευρωπαϊκό ταξίδι ολοκληρώθηκε νωρίς για τη Σαχτάρ και την Μπεσίκτας που έμειναν οριστικά τέταρτες στον όμιλό τους.

3ος όμιλος

Άγιαξ 15

Ντόρτμουντ 6

Σπόρτινγκ 6

Μπεσίκτας 0

4ος όμιλος

Ιντερ 10

Ρεάλ Μαδρίτης 9

Σέριφ Τίρασπολ 6

Σαχτάρ Ντόνετσκ 1

ΑγιαξΜπεσίκταςChampions LeagueΙντερΣαχτάρ Ντόνετσκ