Αθλητισμός|29.11.2021 21:59

Ομιλία ηλεκτροσόκ στους παίκτες του ΠΑΟΚ: «Εδώ θα είστε οικογένεια»

Newsroom

Εκπροσωπώντας τη διοίκηση του ΠΑΟΚ, ο διευθύνων σύμβουλος της ασπρόμαυρης ΠΑΕ, Μάκης Γκαγκάτσης, βρέθηκε στην προπόνηση του Δικεφάλου και μίλησε έξω από τα δόντια στους παίκτες. «Εδώ είμαστε για να διασφαλίσουμε το παρόν και το μέλλον του ΠΑΟΚ» ήταν το μήνυμά του...

Όπως είναι αντιληπτό, ο ΠΑΟΚ κινείται στον απόηχο του ντέρμπι με τον Άρη που εξελίχθηκε με το χειρότερο δυνατό τρόπο για την ομάδα.  Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι, έχει περιέλθει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και για να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση μεσούσης της σεζόν, οφείλει να αλλάξει πρόσωπο. Και η επίσκεψη Γκαγκάτση στα αποδυτήρια έγινε προς αυτήν την κατεύθυνση.

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, εκπροσωπώντας τη διοίκηση του Δικεφάλου, βρέθηκε στην προπόνηση της Δευτέρας (29/11) και «γκάζωσε» τους παίκτες, μίλησε για έλλειψη σεβασμού προς τον κόσμο, έθεσε άπαντες προ των ευθυνών τους, υπογραμμίζοντας πως «όποιος κρίνει ότι δεν μπορεί ή δεν θέλει», θα βρεθεί λύση απεμπλοκής του και απαίτησε εντός της ομάδας άπαντες να λειτουργούν ως οικογένεια: «Όλοι μαζί χάνουμε, όλοι μαζί κερδίζουμε! Υποφέρουμε όλοι».

«Μετά από τόσα χρόνια, χάνουμε από τον Άρη στην Τούμπα, είναι ντροπή. Φυσικά μέσα είναι και όλα τα αποτελέσματα, δεν γίνεται να χάνουμε με 2-0 από τον τελευταίο Ατρόμητο που προχθές έχασε 6-2 και εχθές με τον Άρη να δίνετε την εντύπωση ότι έχετε συμβιβαστεί με τα αποτελέσματα. Δεν σεβαστήκατε τον κόσμο και απολογούμαστε όλοι σε αυτόν τον κόσμο.

Και εσείς απολογείστε και στον κόσμο και στον Σαββίδη και στη διοίκηση γιατί είστε επαγγελματίες και δεν κάνετε το χόμπι σας. Όποιος δεν θέλει ή κρίνει ότι δεν μπορεί, να ενημερώσει τον προπονητή ή τον Καρυπίδη και εμείς θα φροντίσουμε να τον απαλλάξουμε... », ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μάκης Γκαγκάτσης, ο οποίος στάθηκε και στη φουρνιά των παικτών που έχουν γράψει ιστορία με τον ΠΑΟΚ: «Δεν θα σβήσει κανένας με σφουγγάρι τους παίκτες που έφεραν το πρωτάθλημα το 2019 και κατέκτησαν πέρσι το κύπελλο, ούτε προσπαθούμε να μειώσουμε την καριέρα αυτών που παίζουν εδώ και το τι έχουν κάνει, σταματήστε να ζείτε με τις αναμνήσεις. Οι αναμνήσεις είναι για να τις διηγούμαστε στα εγγόνια, εδώ είμαστε για να διασφαλίσουμε το παρόν και το μέλλον του ΠΑΟΚ...».

Σε έντονο ύφος συνεχίστηκε η ομιλία, με τον Μάκη Γκαγκάτση να υπογραμμίζει: «Δεν με ενδιαφέρει τι διαφορές έχετε μεταξύ σας γιατί βλέπουμε μέσα στο παιχνίδι διάφορες εντάσεις και κάπου είναι φυσιολογικό με τόσους σφυγμούς αλλά περνάντε εικόνα ότι έχετε μεταξύ σας διαφορές. Σε μια ομάδα τόσων ανθρώπων είναι φυσιολογικό να υπάρχουν αυτά αλλά δεν σας ζήτησε κανένας να κάνετε παρέα όλοι μαζί και να τρώτε κάθε βράδυ όλοι μαζί. Ο καθένας μπορεί να έχει τις παρέες του αλλά στον ΠΑΟΚ θα είστε οικογένεια.

Το ΄97 ήμουν παρών ως φίλαλθος και το 2010 ως διευθυντής, τώρα ως διευθύνων σύμβουλος και είναι μια από τις χειρότες ημέρες μου στον ΠΑΟΚ. Κανείς δεν μπορεί να απαιτεί από εσάς μόνο νίκες αλλά έχουμε απαίτηση να δίνετε τα πάντα. Ως ελάχιστο σεβασμό στον κόσμο και στους εαυτούς σας, θέλουμε μόνο νίκες μέχρι τα Χριστούγεννα σε αυτά τα εφτά ματς που έρχονται...».

Μάκης ΓκαγκάτσηςΠΑΟΚ