Αθλητισμός|01.12.2021 17:24

Κύπελλο Ελλάδας: Άλμα πρόκρισης ο Παναιτωλικός με Νίκη Βόλου

Newsroom

Αγκαλιά με την πρόκριση στη προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας βρίσκεται ο Παναιτωλικός. Η ομάδα του Αγρινίου μολονότι δυσκολεύτηκε, επικράτησε 1-0 της Νίκης Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο κι έκανε άλμα προς την οχτάδα.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε στο 44' ο Ντουάρτε, με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Μεντόσα. Νωρίτερα, πάντως, οι γηπεδούχοι απείλησαν, ενώ αμέσως μετά το γκολ ο Τσουκαλάς «άγγιξε» την ισοφάριση καθώς είχε δοκάρι. Επίσης, στο 52' ο Τζιώρας έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Παναιτωλικού, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Ωστόσο, στη συνέχεια τα «καναρίνια» πήραν τον έλεγχο του αγώνα και δεν απειλήθηκαν. Η ρεβάνς, θα διεξαχθεί σε τρεις εβδομάδες (21-23 Δεκεμβρίου) στο Αγρίνιο.

Νίκη Βόλου (Βοσνιάδης): Μπάγιτς, Κάσσος, Τζοβάρας, Αλιατίδης (64΄ Βασιλείου), Ανδρέου, Γρομητσάρης, Μέτσε, Παναγιωτίδης (87΄ Μπάλλας), Τσουκαλάς (87΄ Μπόσιο), Τζιώρας (69΄ Τσιμπούκας), Βλαχομήτρος (69΄ Μιράντα)

Παναιτωλικός: (Αναστασίου): Ροντρίγκες, Λούι, Βργκοτς (46΄ Χουχούμης), Αντούνες, Κορνέλιους, Τσιγγάρας (46΄ Μπακαδήμας), Φλόρες, Ντουάρτε (84΄ Φυτόπουλος), Χρ. Μπελεβώνης (64΄ Στ. Μπελεβώνης), Μεντόσα (84΄ Μορσάι), Βέργος.

Κύπελλο ΕλλάδαςΠαναιτωλικός