Αθλητισμός|01.12.2021 17:57

ΠΑΟΚ: Επιπλέον «δώρο» 300.000 ευρώ στην ΚΑΕ από τον Ιβάν Σαββίδη!

Newsroom

Ο Ιβάν Σαββίδης έδειξε έμπρακτα για ακόμη μία φορά τη διάθεσή του να υποστηρίξει την προσπάθεια όλων των τμημάτων του ΠΑΟΚ καταβάλλοντας 500.000 ευρώ στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Όμως δεν έμεινε μόνο σε αυτά!

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μετά από επικοινωνία που είχε με τους ανθρώπους του μπασκετικού Δικεφάλου, τους ενημέρωσε πως δεν έχει καμία απαίτηση από τη σύμβαση δανείου που είχε υπογραφεί μεταξύ των δύο πλευρών την περίοδο που το τμήμα είχε ανάγκη ρευστότητας.

Για την ακρίβεια, ο Ιβάν Σαββίδης είχε δανείσει στην ΚΑΕ, 300.000 ευρώ, τα οποία, όπως ενημέρωσε, χαρίζει προκειμένου να ελαφρύνει κι άλλο την οικονομική θέση της εταιρείας.

Ο ισχυρός άντρας του ΠΑΟΚ, είναι σαφές πως έχει αξιολογήσει θετικά την παρουσία του Θανάση Χατζόπουλου στην ΚΑΕ και δείχνει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο πως στηρίζει το πλάνο εξυγίανσης που εφαρμόζεται στην μπασκετική ομάδα. Πρόκειται, αν μην τι άλλο, για μια είδηση, που φέρνει χαμόγελα στην οικογένεια του ΠΑΟΚ καθώς η σύμπραξη των δύο και η πολύτιμη συνεισφορά της οικογένειας Σαββίδη μπορεί να οδηγήσει την ομάδα μπάσκετ σε ασφαλέστερα μονοπάτια και σε ρόστερ πολύ υψηλότερης δυναμικής.

Ιβάν ΣαββίδηςΠΑΟΚ