Αθλητισμός|02.12.2021 20:42

Κρίστιαν Έρικσεν: Άρχισε προπονήσεις με την ομάδα της γειτονιάς του!

Newsroom

Ο Κρίστιαν Έρικσεν επέστρεψε στο γήπεδο για να προπονηθεί μετά τη σοκαριστική κατάρρευσή του στο Euro. Ο διεθνής Δανός μέσος, ο οποίος είχε υποστεί ανακοπή καρδιάς κατά τη διάρκεια του αγώνα της Δανίας με τη Φινλανδία, άρχισε να γυμνάζεται στο γήπεδο της Οντένσε Μπόλντκλαμπ, μιας ομάδας της γειτονιάς του απ' τα νεανικά του χρόνια.

Ο 29χρονος Έρικσεν έχει σταματήσει κάθε αγωνιστική δραστηριότητα απ' τον περασμένο Ιούνιο κι είναι ακόμη άγνωστο αν θα επανέλθει ποτέ στα γήπεδα. Παρ' όλα αυτά, προσπαθεί να δοκιμάσει εκ νέου τις δυνάμεις του στο ποδόσφαιρο υπό στενή ιατρική παρακολούθηση.

«Ο Έρικσεν μας προσέγγισε και τώρα προπονείται μόνος του», δήλωσε στο Reuters εκπρόσωπος του συλλόγου. «Είναι φυσικό γι' αυτόν, αφού έπαιξε εδώ στα νιάτα του και μένει στην επόμενη γωνία. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπορούμε να του παρέχουμε εγκαταστάσεις για προπόνηση», είπε.

Ο Έρικσεν έπαιξε στην Οντέσνε Μπόλντκλαμπ προτου΄μεταγραφεί στον Άγιαξ το 2008, όπου έγινε διεθνής. Μετακόμισε στην Τότεναμ το 2013 φτάνοντας στον τελικό του Champions League το 2019, ενώ τον Ιανουάριο του 2020 υπέγραψε στην Ίντερ. Σημειωτέον ότι ο Έρικσεν δεν μπορεί να αγωνιστεί στη Serie A, αφού ο κανονισμός απαγορεύει τη χρήση συσκευής απινιδωτή (ICD) που του είχε εμφυτευτεί.

ΙντερΚρίστιαν ΕρικσενSerie AΕθνική ΔανίαςEuro 2020