Αθλητισμός|03.12.2021 14:36

Μυθικός Ρονάλντο: Δεν πήρε Χρυσή Μπάλα, αλλά ξεπέρασε τα 800 γκολ!

Newsroom

Η αλήθεια είναι ότι την τελευταία εβδομάδα ενοχλήθηκε με τα βραβεία της Χρυσής Μπάλας και δεν το έκρυψε. Το κορυφαίο βραβείο δόθηκε στον μεγάλο του ποδοσφαιρικό αντίπαλο Λιονέλ Μέσι χωρίς να κάνει κάτι... τρομερό κατά τη διάρκεια της σεζόν κι ο ίδιος υποβιβάστηκε στην έκτη θέση για πρώτη φορά. Δεν ήθελε και πολύ ο σούπερ σταρ Κριστιάνο Ρονάλντο για να νευριάσει.

Και συνήθως όταν ο Ρονάλντο έχει νεύρα απαντάει με γκολ. Στο ντέρμπι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Άρσεναλ για την Premier League, ο CR7 ξαναπήρε το όπλο του... πυροβόλησε δύο φορές, χάρισε στους Κόκκινους Διαβόλους μια πολύτιμη νίκη με 3-2 και γνώρισε την αποθέωση στο Ολντ Τράφορντ.

Το σημαντικότερο όλων ωστόσο είναι πως με τα δύο γκολ που πέτυχε εις βάρος των Κανονιέρηδων ξεπέρασε τα 800 τέρματα στο ποδόσφαιρο! Μια μυθική επίδοση από έναν μυθικό ποδοσφαιριστή, ο οποίος στα 36 του παραμένει αειθαλής και αγέρωχος! Όταν άλλοι σταματούν το ποδόσφαιρο, ο Κριστιάνο συνεχίζει να γράφει ιστορία στα γήπεδα.

Έφτασε τα 800 γκολ γράφοντας το 2-1 και λίγο αργότερα κι αφού η Άρσεναλ είχε ισοφαρίσει, ήταν εύστοχος απ' το σημείο του πέναλτι για το 3-2 στο 801ο γκολ της καριέρας του!

Το Ολντ Τράφορντ τον αντάμειψε με ένα μοναδικό standing ovation στο 88' κατά την αντικατάστασή του. Κι ο ίδιος θέλοντας να το απολαύσει, έμεινε πλάι στις γραμμές του γηπέδου!

Η επίδοση του Κριστιάνο είναι εξωπραγματική καθώς όπως σημειώνεται σε tweet του ESPN: «Αν σκοράρεις 40 γκολ κάθε χρονιά επί 20 χρόνια, θα αποσυρθείς με 800 γκολ. Ο Κριστιάνο έφτασε τα 801»...

Υπό το βλέμμα του νέου προπονητή της, Ραλφ Ράνγκνικ, και με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να φτάνει τα 801 γκολ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επέστρεψε στις νίκες στην Premier League μετά από τρεις αγωνιστικές (2 ήττες, μία ισοπαλία), επικρατώντας με 3-2 της Άρσεναλ στο ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής.

Κριστιάνο ΡονάλντοPremier LeagueΜάντσεστερ Γιουνάιτεντ