Αθλητισμός|04.12.2021 19:39

Σπουδαίο «διπλό» του Παναιτωλικού στον Βόλο - Τέλος ο Αμπασκάλ απ' τους Θεσσαλούς!

Newsroom

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη πέτυχε ο Παναιτωλικός επί του Βόλου και πήρε βαθιά βαθμολογική στη μάχη που δίνει για την παραμονή στη Super League. Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου επικράτησε 2-1 στο Πανθεσσαλικό και ξέφυγε τέσσερις βαθμούς απ' τον ουραγό Απόλλωνα Σμύρνης που την ίδια στιγμή έχανε με 4-1 απ' τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Αντιθέτως, η ήττα προκάλεσε σοβαρούς τριγμούς στον Βόλο που οδήγησαν στην απομάκρυνση του προπονητή της ομάδας Γκιγέρμο Αμπασκάλ!

Ο Παναιτωλικός πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό καθώς μόλις στο 3' άνοιξε το σκορ. Ο Μόρσεϊ απέφυγε τον Ρομέρο και με δυνατό συρτό σουτ έστειλε την μπάλα στην κλειστή γωνία (0-1).

Γρήγορα όμως ο Βόλος βρήκε απάντηση μ' ένα εξίσου εντυπωσιακό γκολ καθώς στο 7' ο Ρεγκατέν με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε (1-1). 

Και πάλι όμως στο 33' ο Παναιτωλικός αναπτύχθηκε εξαιρετικά απ' τα αριστερά με τον Χουχούμη, ο οποίος σέντραρε και ο επερχόμενος Καρέλης με θαυμάσια κεφαλιά πέτυχε το 1-2.

Βόλος: Κλέιμαν, Ρομέρο, Γκρίλο, Φεράρι, Ρινέρ (50' Βοϊτκόβσκι), Σοάρες (77' Τσοκάνης), Ορός (77' Νίνης), Ρεγκατέν, Μπαρτόλο, Ροσέρο (66' Τερεζίου), Φαν Βέερτ.

Παναιτωλικός: Μελίσσας, Αποστολάκης, Χουχούμης, Βργκοτς, Αντούνες, Μεντόσα (75' Λούι), Φλόρες, Τσιγγάρας, Μόρσεϊ, Μπαρμπόσα (64' Ντουάρτε), Καρέλης (85' Βέργος).

Τέλος ο Αμπασκάλ

Η νέα ήττα του Βόλου έφερε το διαζύγιο με τον προπονητή της ομάδας Γκιγιέρμο Αμπασκάλ. Ο Βόλος που αγνοεί τη νίκη στο πρωτάθλημα από τις 2 Οκτωβρίου (επί επτά αγώνες) ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον Ισπανό κόουτς. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος: «Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την κοινή συναίνεση λύση της συνεργασία της με τον Ισπανό τεχνικό Γκιγιέρμο Αμπασκάλ, στον οποίο εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

SuperLeagueΓκιγιέρμο ΑμπασκάλΠαναιτωλικόςΒόλος ΝΠΣ