• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Επίθεση με μολότοφ στο Α.Τ. Κυψέλης – Μία προσαγωγήΝέος συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ.: Άγρια συμπλοκή στο Ίλιον - Αναφορά για πυροβολισμούςΝέα επίθεση Μασκ στην Ευρώπη: Η Ε.Ε. δεν είναι Δημοκρατία - Πολλοί προδότες Ευρωπαίοι πολιτικοί
δημοφιλές τώρα: Νέος συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ.: Άγρια συμπλοκή στο Ίλιον - Αναφορά για πυροβολισμούς
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   04.12.2021 19:25
Newsroom
Newsroom

Κουλούρης on fire και ξέσπασμα του Ατρομήτου στον «τελικό» με Απόλλωνα

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο
Intime
Intime

Ο Ατρόμητος έψαχνε ένα ξέσπασμα απ' το ξεκίνημα του πρωταθλήματος και το πέτυχε σε ένα απ' τα σημαντικότερα ματς της σεζόν. Η ομάδα του Περιστερίου στον «τελικό» με τον Απόλλωνα Σμύρνης ήταν καταιγιστικός, επικράτησε 4-1 και ξεκόλλησε για πρώτη φορά απ' την τελευταία θέση της βαθμολογίας, όπου έριξε την Ελαφρά Ταξιαρχία.

MVP του Ατρομήτου ήταν ο Ευθύμης Κουλούρης, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ κι έφτασε τα πέντε τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές στη Super League!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αθλητισμός | 04.12.2021 21:31 
Με σκόρερ και MVP τον Σισέ ο αήττητος Ολυμπιακός πέρασε απ' την έδρα του ΟΦΗ
Αθλητισμός | 04.12.2021 19:39 
Super League: Σπουδαίο «διπλό» του Παναιτωλικού στον Βόλο και βαθιά βαθμολογική ανάσα

Ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ μόλις στο 9' με τον Σπιριντόνοβιτς, ο οποίος δέχθηκε την μακρινή μπαλιά ακριβείας του Γιαννιώτη και τελείωσε τη φάση γράφοντας το 1-0. Ωστόσο, ο Απόλλων έφτασε γρήγορα στην ισοφάριση (1-1) με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Φατιόν στο 18' έπειτα από χέρι του Χατζηισαΐα κι αφού μεσολάβησε η παρέμβαση από το VAR.

Και πάλι όμως ο Ατρόμητος πήρε το προβάδισμα στο σκορ. Στο 40' οι παίκτες των Περιστεριωτών άλλαξαν ωραία την μπάλα κι ο Μουνίθ με σουτ στην κίνηση εκτέλεσε πετυχαίνοντας το 2-1. Στο 64' ο Ατρόμητος όχι μόνο κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Κουλούρη απ' τον Λισγάρα, αλλά έπαιξε και με αριθμητικό πλεονέκτημα λόγω αποβολής του αμυντικού του Απόλλωνα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κουλούρης ο οποίος διαμόρφωσε το 3-1.

Ο σέντερ φορ του Ατρόμητου, ο οποίος... ξεμπούκωσε για τα καλά, σκόραρε για δεύτερη φορά στο παιχνίδι στο 75' δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην επικράτηση της ομάδας του Περιστερίου.

Ατρόμητος (Παράσχος):Γιαννιώτης, Στρούγγης, Χατζηισαΐας (80' Κυρ. Παπαδόπουλος), Μαυρομμάτης, Βασιλαντωνόπουλος, Σάλομον, Χαρίσης (80' Ντένιτς), Καστεγιάνο, Μουνίθ (80' Μπεντινέλι), Κουλούρης (86' Τζαβίδας), Σπιριντόνοβιτς (86' Πισάνο).

Απόλλων (Φέστα): Κότσαρης, Μπαξεβανίδης (46' Ντεντάκης), Τουτουαρίμα, Λισγάρας, Μπρούνο Άλβες, Φατιόν, Κάστρο, Σλίβκα, Λα Πάρα, Παμλίδης (46' Ντάουντα), Ιωαννίδης (69' Μαρτίνες).

Διαβάστε ακόμη

Νέος συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ.: Άγρια συμπλοκή στο Ίλιον - Αναφορά για πυροβολισμούς

Νέα επίθεση Μασκ στην Ευρώπη: Η Ε.Ε. δεν είναι Δημοκρατία - Πολλοί προδότες Ευρωπαίοι πολιτικοί

«Θετικό βήμα» το νέο δόγμα Τραμπ για τη στρατηγική ασφάλεια, δηλώνει το Κρεμλίνο - Τα δεδομένα για το Ουκρανικό και ο φόβος της Ε.E.

Οι μισοί Ευρωπαίοι χάνουν σημαντικές στιγμές βγάζοντας φωτογραφίες: Πώς η Τεχνητή Νοημοσύνη τους βοηθά να παραμείνουν… παρόντες

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • Απόλλων Σμύρνης
  • Ατρόμητος
  • SuperLeague
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr