Αθλητισμός|07.12.2021 09:45

Champions League: Θρίλερ στον 2ο όμιλο για δύο εισιτήρια - Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις

Newsroom

Η τελευταία πράξη της φάσης των ομίλων του Champions League παίζεται το βράδυ της Τρίτης (7/12) για τα γκρουπ 1-4 με μεγάλες μάχες.

Η πρωτιά έχει κριθεί σε τρεις απ' τους τέσσερις ομίλους καθώς η Μάντσεστερ Σίτι (1ος όμιλος), η Λίβερπουλ (2ος όμιλος) και ο Άγιαξ (3ος όμιλος) έχουν σφραγίσει ήδη το «καλό» εισιτήριο για την επόμενη φάση. Επίσης, σε τρεις ομίλους έχει ξεκαθαρίσει και η δεύτερη θέση καθώς η Παρί (1ος όμιλος), η Σπόρτινγκ (3ος όμιλος) και η Ίντερ ή η Ρεάλ Μαδρίτης (4ος όμιλος) είναι βέβαιο ότι θα βρίσκονται στην κλήρωση των 16 του Champions League που θα πραγματοποιηθεί στη Νυών στις 13 Δεκεμβρίου.

Εκείνο που εκκρεμεί όμως στο τελευταίο ζευγάρι είναι η θέση που θα τερματίσουν οι Μερένχες και οι Νερατζούρι καθώς όλα θα κριθούν στον μεταξύ τους «τελικό» που θα πραγματοποιηθεί στο Σαντιάγο Μπερναμπέου απόψε. Η Ρεάλ βρίσκεται στο +2 και αρκείται και στην ισοπαλία, ενώ η Ίντερ θέλει μόνο νίκη για να ανέβει στην πρώτη θέση.

Το μεγαλύτερο θρίλερ πάντως παίζεται στον 2ο όμιλο εκεί όπου Πόρτο, Μίλαν και Ατλέτικο Μαδρίτης θα τα δώσουν όλα για να διεκδικήσουν είτε τη δεύτερη θέση, είτε την τρίτη που οδηγεί στο Europa League. Οι Πορτογάλοι, που έχουν πέντε βαθμούς, υποδέχονται στο Ντραγκάο τους Ισπανούς (4 βαθμούς) και οι Ιταλοί που επίσης βρίσκονται στους 4 βαθμούς, φιλοξενούν την αδιάφορη βαθμολογικά Λίβερπουλ που όμως έχει το κίνητρο για το 6x6 στους ομίλους! Η Πόρτο πάντως, δεν εξαρτάται από κανέναν κι εφόσον νικήσει δεν ενδιαφέρεται για το ματς της Μίλαν. Ποιος μπορεί να ξεγράψει όμως την Ατλέτικο του Σιμεόνε;

Από εκεί και πέρα, Λειψία και Κλαμπ Μπριζ που είναι ισόβαθμες ψάχνουν αποτέλεσμα απέναντι σε Σίτι και Παρί αντιστοίχως στη μάχη τους για την τρίτη θέση και το Europa, εκεί όπου ήδη έχουν εξασφαλίσει θέση η «ελληνική» Σέριφ των Κολοβού και Αθανασιάδη και η Ντόρτμουντ.

1ος όμιλος

19.45 Παρί Σ.Ζ. - Κλαμπ Μπριζ / COSMOTE SPORT 3HD

19.45 Λειψία - Μάντσεστερ Σίτι / COSMOTE SPORT 2HD

Βαθμολογία

Μάντσεστερ Σίτι 12

Παρί Σ.Ζ. 8

Λειψία 4

Κλαμπ Μπριζ 4

2ος όμιλος

22.00 Μίλαν - Λίβερπουλ / COSMOTE SPORT 2HD

22.00 Πόρτο - Ατλέτικο Μαδρίτης / COSMOTE SPORT 5HD

Βαθμολογία

Λίβερπουλ 15

Πόρτο 5

Μίλαν 4

Ατλέτικο Μαδρίτης 4

3ος όμιλος

22.00 Ντόρτμουντ - Μπεσίκτας / COSMOTE SPORT 8HD & COSMOTE SPORT 4K

22.00 Άγιαξ - Σπόρτινγκ / COSMOTE SPORT 7HD

Βαθμολογία

Άγιαξ 15

Σπόρτινγκ 9

Ντόρτμουντ 6

Μπεσίκτας 0

4ος όμιλος

22.00 Ρεάλ Μαδρίτης - Ίντερ / COSMOTE SPORT 3HD

22.00 Σαχτάρ Ντόνετσκ - Σέριφ Τίρασπολ / COSMOTE SPORT 9HD

Βαθμολογία

Ρεάλ Μαδρίτης 12

Ίντερ 10

Σέριφ Τίρασπολ 6

Σαχτάρ Ντόνετσκ 1

Ρεαλ ΜαδρίτηςChampions LeagueΠόρτοΛίβερπουλΙντερΜίλανΑτλέτικο Μαδρίτης