Σούπερ Ιμπραΐμοβιτς έσωσε τη Μίλαν από ήττα με γκολάρα στις καθυστερήσεις!
NewsroomΜέγας Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς με ένα γκολ... ποίημα στις καθυστερήσεις, έσωσε τη Μίλαν από ήττα στη Serie A.
Η ομάδα του Μιλάνου πάντως άφησε δύο πολύτιμους βαθμούς στο Ούντινε απέναντι στην Ουντινέζε, που την υποχρέωσε σε ισοπαλία 1-1. Αυτοί οι βαθμοί μπορεί να κοστίσουν στη μάχη για τον τίτλο, αφού οι «Ροσονέρι» παραμένουν μεν πρώτοι, αλλά με νίκες αύριο (12/12) των Ίντερ και Νάπολι, που παίζουν στις έδρες τους με Κάλιαρι και Έμπολι αντίστοιχα, θα βρεθούν πίσω.
Η Ουντινέζε, που παρατάχθηκε με υπηρεσιακό προπονητή και προερχόμενη από τέσσερις συνεχείς αγώνες χωρίς νίκη, προηγήθηκε στο 17΄ με τον Μπέτο, για να σώσει ωστόσο, τον βαθμό ο απίθανος Ζλάταν στις καθυστερήσεις με ένα θαυμάσιο γυριστό.
Νωρίτερα, η Γιουβέντους αποκακρύνθηκε ακόμη περισσότερο από την κορυφή καθώς άφησε δύο βαθμούς στη Βενετία, μένοντας στο 1-1 με τη Βενέτσια στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής. Η ομάδα του Τορίνο προηγήθηκε με τον Μοράτα στο 32' αλλά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Αράμου στο 55ο λεπτό και πήραν βαθιά βαθμολογική ανάσα.
- Ένταση και χημικά στην Πάτρα: Μπλόκο της ΕΛΑΣ στη γέφυρα του Ρίου - Έκοψαν την κυκλοφορία με κλούβες
- Κρεμλίνο: Οι θέσεις του Τραμπ για το Ουκρανικό συμπίπτουν με τις δικές μας
- Απίστευτο περιστατικό στην Αμαλιάδα: Μαθητής γυμνασίου εκβίαζε 12χρονο - Του απέσπασε πάνω από 8.000 ευρώ
- Συναγερμός σε Ελλάδα και Ευρώπη: Δότης σπέρματος με καρκινικό γονίδιο έγινε πατέρας τουλάχιστον 197 παιδιών