Αθλητισμός|16.12.2021 19:12

Super League: Σώθηκε ο Άρης στο Ηράκλειο με πέναλτι στο 90'!

Newsroom

Ο Άρης σώθηκε στο 90' και πήρε πολύτιμο βαθμό στο Ηράκλειο απ' τον ΟΦΗ σε ένα ματς που έμοιαζε χαμένο. Οι Κρητικοί είχαν το προβάδισμα και κρατούσαν στα χέρια τους το τρίποντο μέχρι και το τελευταίο λεπτό αλλά ένα πέναλτι στο φινάλε διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Ο ΟΦΗ πήρε κεφάλι στο σκορ νωρίς στο παιχνίδι καθώς στο 15', έπειτα από εκτέλεση φάουλ, ο Βούρος πήρε την πρώτη κεφαλιά εκμεταλλευόμενος την λανθασμένη εκτίμηση του Κουέστα και σε δεύτερο χρόνο ο Πασαλίδης νίκησε στον αέρα τον Εντιαγέ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Ο Άρης δυσκολεύτηκε να απειλήσει ενώ πριν απ' το φινάλε του ημιχρόνου ο ΟΦΗ απώλεσε μεγάλη ευκαιρία για να σκοράρει με τον Γκαγέγκος καθώς ο Κουέστα απέκρουσε.

Ο Άρης και στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπόρεσε να απειλήσει τον ΟΦΗ καθώς η απόδοσή του κυμάνθηκε κάτω του μετρίου. Ωστόσο, μια αμυντική αδράνεια των Κρητικών και μια επιθετική έμπνευση του Ιτούρμπε στο τελευταίο λεπτό, οδήγησε στην ανατροπή του Ιτούρμπε εντός περιοχής και στο πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Μπρούνο Γκάμα στο 90' διαμορφώνοντας το 1-1.

ΟΦΗ: Επασί, Μαρινάκης, Πασαλίδης (65' Γιαννούλης), Βούρος, Μπαλογιάννης, Τοράλ (70' Καμάου), Μεγιάδο, Ντε Γκουζμάν, Καστάνιος (71' Φαν Ντούινεν), Γκαγέγκος, Λάμπρου (83' Στάικος).

Άρης: Κουέστα, Σάκιτς, Γκάνεα (46' Λούμορ), Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Τζέγκο (81' Ματίγια), Εντιαγέ (22' Μαντσίνι), Σάσα, Γκάμα, Ματέο Γκαρσία (40' Ιτούρμπε), Καμαρά (81' Μάνος).

SuperLeagueΟΦΗΑρης