Super League: Ανεβασμένη η ΑΕΚ ενόψει ΠΑΟΚ, νίκησε και τον Λεβαδειακό
Μιχάλης ΠαπαδάκοςΤην ανοδική της πορεία πιστοποίησε με άλλη μια νίκη η ΑΕΚ, η οποία σε παιχνίδι για την εξ αναβολής 15η αγωνιστική της Super League νίκησε στο ΟΑΚΑ 1-0 τον Λεβαδειακό και συνεχίζει να καταδιώκει τους πρωτοπόρους ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό.
Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε ο Πόνσε στο 24' με καρφωτή κεφαλιά, γκολ με το οποίο ο Αργεντινός έφθασε τα 12 στο πρωτάθλημα.
O Πόνσε σκόραρε για τέταρτο σερί ματς και η ΑΕΚ πηγαίνει πλέον με ανεβασμένη ψυχολογία στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.
Ο Λεβαδειακός, που γνώρισε τη 12η ήττα στο πρωτάθλημα, παραμένει στη ζώνη του υποβιβασμού, καθώς είναι προτελευταίος με 12 βαθμούς.
ΑΕΚ: Μπάρκας, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκης, Γκάλο (90' Αλμπάνης), Χουλτ, Αλεφ, Μπακασέτας, Κρίστιτσιτς (72' Κλωναρίδης), Λιβάια, Πόνσε (82' Μπογέ).
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Μπάγιτς, Αντιλέχου, Τσαμπούρης, Παντελιάδης, Ιωαννίδης (70' Μαρκόφσκι), Μελέγκ (67' Νάγκιτς), Στανόγεβιτς (92' Ντιόγκο), Ζησόπουλος, Ρεκβιασβίλι, Σαβαντογκό, Γιακουμάκης.
- Αεροναυτιλία σε καθεστώς συναγερμού: Απανωτές βλάβες, γηρασμένα συστήματα και ανοιχτές «πληγές» στις προμήθειες
- Υπόθεση Έπσταϊν: Αφέθηκε ελεύθερος ο έκπτωτος πρίγκιπας Άντριου μετά από 12 ώρες
- Χαμός στη Βουλή μεταξύ Καιρίδη και Κωνσταντοπούλου: «Άθλιο θέατρο» - «Μαζέψτε τα λόγια σας»
- Ο σχεδιαστής του iPhone κατακεραυνώνει τις οθόνες αφής στα αυτοκίνητα: Γιατί είναι λάθος η χρήση τους