Αθλητισμός|30.01.2019 22:21

ΠΑΟΚ: Σέρτζιο Ολιβέιρα, ο εκλεκτός του «δικέφαλου»

Newsroom

Και το όνομα αυτού, Σέρτζιο Ολιβέιρα. Ο διεθνής Πορτογάλος μέσος, που αγωνίζεται στην Πόρτο, είναι ο εκλεκτός του ΠΑΟΚ, ο οποίος κλείνει την μεταγραφική του ενίσχυση, με την απόκτηση του 26χρονου Ίβηρα.

Ο Ολιβέιρα (26 ετών, 1.81μ.) θα πρέπει να θεωρείται κι επίσημα παίκτης του ΠΑΟΚ, καθώς συμφώνησε με τους ανθρώπους του «δικέφαλου του βορρά», προκειμένου να μετακομίσει άμεσα στην Τούμπα.

Ο Σέρτζιο Ολιβέιρα δεν βρισκόταν στις επιλογές του προπονητή του τον τελευταίο καιρό, ενώ στη φετινή σεζόν είχε αγωνιστεί σε οκτώ ματς πρωταθλήματος, έχοντας ένα γκολ και μία ασίστ. Στο Champions League είχε τέσσερις συμμετοχές, με ένα γκολ, ενώ είχε άλλες τρεις συμμετοχές στο Κύπελλο.

Η θέση που αποδίδει τα μέγιστα, είναι αυτή του κεντρικού μέσου. Εκεί άλλωστε, έχει προσφέρει περισσότερο, έχοντας ένα γκολ και δύο ασίστ. Ως κεντρικός μέσος έχει εννιά (1 γκολ, 2 ασίστ) ματς φέτος, τέσσερις συμμετοχές έχει γράψει ως αμυντικός μέσος, ενώ έχει παίξει και μία φορά ως δεξί εξτρέμ, σημειώνοντας κι ένα τέρμα.

Συνολικά με τους «δράκους» του Οπόρτο μέτρησε 68 συμμετοχές με 9 γκολ και 9 ασίστ.

Στην καριέρα του, έχει γράψει 202 συμμετοχές με 26 γκολ και 15 ασίστ, ενώ έχει και διεθνείς παραστάσεις με παρουσίες σε Champions & Europa League.

Αναμφισβήτητα πρόκειται για «έτοιμο» παίκτη, με πολλές παραστάσεις, που μπορεί να μπει «αύριο» και να βγάλει 90λεπτο...

Σέρτζιο ΟλιβέιραΠΑΟΚ