Αθλητισμός|20.12.2021 08:18

Σκοτώθηκε σε επίθεση με μαχαίρι ο διεθνής ποδοσφαιριστής Οσάγκι Μπάσκομ

Newsroom

Σε ηλικίας μόλις 23 ετών άφησε την τελευταία του πνοή μετά από πολλαπλές μαχαιριές που δέχθηκε σε πάρτι στις Βερμούδες ο Οσάγκι Μπάσκομ, πρώην ποδοσφαιριστής της Άστον Βίλα και της Μπρίστολ Σίτι.

Ο ποδοσφαιριστής της εθνικής ομάδας των Βερμούδων μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου έξω από εστιατόριο στο νησί St. David. Βρισκόταν στο εστιατόριο για ένα πάρτι ενώ, σύμφωνα με την αστυνομία, κατέληξε μετά από πολλαπλά τραύματα που προκλήθηκαν από μαχαίρι.

«Πρέπει να ακούσουμε όποιον ήταν στο πάρτι, αλλά αυτή τη στιγμή τα άτομα που ήταν εκεί δεν μας μιλούν. Γνωρίζουμε ότι ο κόσμος είδε τι συνέβη και θα τους παροτρύνουμε να κάνουν το σωστό», είπε αξιωματούχος της τοπικής αστυνομίας. Μέχρι στιγμής, δεν είναι γνωστό το αίτιο της βάναυσης επίθεσης.

Πενθεί η ποδοσφαιρική ομοσπονδία των Βερμούδων

Ο Μπάσκομ έπαιξε σε Λεβάντε, Βαλένθια και Ντάρλινγκτον, εκτός της Άστον Βίλα και Μπρίστολ Σίτι. Στη συνέχεια, με την εθνική ομάδα των Βερμούδων, έπαιξε σε 19 παιχνίδια κατά τα οποία σημείωσε ένα γκολ. Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία του νησιωτικού κράτους πενθεί την απώλειά του στα 23 του χρόνια.

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι, παρότι η επίθεση πραγματοποιήθηκε μπροστά στα μάτια δεκάδων ανθρώπων, δεν έχει γίνει καμία σύλληψη.

ποδοσφαιριστήςνεκρόςεπίθεση με μαχαίρι