Αθλητισμός|31.10.2018 16:46

Εθνική ομάδα: Τα νέα πρόσωπα δίπλα στον Αναστασιάδη

Γιάννης Σκόκας

Ηδη αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν ο ομοσπονδιακός τεχνικός Μίχαελ Σκίμπε, τον οποίο θα διαδεχτεί ο πολύπειρος Αγγελος Αναστασιάδης.

Ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ έχει συμφωνήσει με τη διοίκηση της ΕΠΟ και πλέον γίνονται οι διεργασίες για τις θέσεις των συνεργατών του αλλά και συνολικά περίγυρου της Εθνικής.

Το κεντρικό πρόσωπο που κέρδισε τη θέση δίπλα στον νέο κόουτς της «γαλανόλευκης»  είναι ο Αγγελος Μπασινάς. Ο παλαίμαχος διεθνής άσος, ο οποίος υπήρξε βασικό στέλεχος της ομάδας που κατέκτησε το Euro, βρέθηκε την Τετάρτη στα γραφεία της ΕΠΟ και αναλαμβάνει σημαντικό ρόλο (δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη η θέση) δίπλα στον Αναστασιάδη, ο οποίος θα έχει στο τεχνικό τιμ του τον Λεωνίδα Δημητρακόπουλο (γυμναστής) και τον Απόστολο Τερζή (προπονητής τερματοφυλάκων).

Επίσης έχει πέσει στο τραπέζι το όνομα του παλαίμαχου άσου του ΠΑΟΚ Κώστα Λαγωνίδη προκειμένου να αναλάβει θέση στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αλλά και του προπονητή Αλέξανδρου Αλεξιάδη.

Παράλληλα, δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη αν ο τεχνικός διευθυντής της Εθνικής, Ζήσης Βρύζας θα παραμείνει στο πόστο του ή θα αναλάβει διαφορετικό ρόλο εντός της Ομοσπονδίας. Είναι πασιφανές πως το κάζο που υπέστη η ομάδα στη διάρκεια του Nations League αναγκάζει τη διοίκηση Γραμμένου να προχωρήσει σε ριζική ανανέωση.

Εθνική ομάδαΑγγελος Αναστασιάδης