Αθλητισμός|25.12.2021 19:20

Κατερίνα Στεφανίδη: Μετά τον Αντετοκούνμπο, «καρφιά» και για τη Σάκκαρη

Newsroom

Λίγες μόλις ώρες μετά τη δημόσια διαφωνία της Κατερίνα Στεφανίδη για την ανάδειξη του Γιάννη Αντετοκούνμπο ως κορυφαίου έλληνα αθλητή της χρονιάς και όχι Μίλτου Τεντόγλου η Ολυμπιονίκης του επί κοντώ σχολίασε καυστικά και τη Μαρία Σάκκαρη την οποία επέλεξε ο ΠΣΑΤ ως κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια της χρονιάς.

Aπαντώντας σε σχόλιο χρήστη στο twitter ο οποίος έγραψε ότι «και στις γυναίκες ολυμπιονίκης έπρεπε να το πάρει. Ο Γιάννης μπορούσε να το πάρει και του χρόνου, η Σακαρη μπορούσε επίσης και του χρόνου γιατί θα έχει καλύτερη χρονιά σίγουρα», του είπε ότι «στις γυναίκες δεν είχαμε μετάλλιο άρα οι υπόλοιπες ήμασταν του πεταματού».

Νωρίτερα, φωτιά πήρε, το twitter μετά την ανάρτηση από την Κατερίνα Στεφανίδη για τον Μίλτο Τεντόγλου. Μέσω ανάρτησης στο Twitter η χρυσή Ολυμπιονίκης του επί κοντώ, Κατερίνα Στεφανίδη, απόρησε σχετικά με την ψηφοφορία του ΠΣΑΤ, σύμφωνα με την οποία κορυφαίος έλληνας αθλητής της χρονιάς είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, κι όχι ο χρυσός Ολυμπιονίκης του μήκους, Μίλτος Τεντόγλου.

Οι αναρτήσεις στο Twitter

«Γίνεται σε Ολυμπιακή χρόνια να μην βγει αθλητής της χρονιάς ο χρυσός Ολυμπιονίκης και χρυσός στο πανευρωπαϊκό κλειστού (με μισό πόδι);» αναρωτήθηκε η Κατερίνα Στεφανίδη. Η ανάρτησή της προκάλεσε αντιδράσεις μεταξύ των χρηστών των social media, και η αθλήτρια επανήλθε. «Είναι Ολυμπιακή χρόνια. Το NBA γίνεται κάθε χρόνο. Οι Ολυμπιακοί κάθε 4 (5 σε αυτήν την περίπτωση). Επίσης η ομάδα του Γιάννη πήρε NBA όχι ο Γιάννης. Ο Τεντόγλου και ο Ντούσκος πήραν μόνοι τους τα χρυσά στους Ολυμπιακούς. Αυτή είναι η γνώμη μου», έγραψε.

Μετά την ανάρτηση, πολλοί ήταν αυτοί που δεν άφησαν το θέμα χωρίς σχόλια:

Γιάννης ΑντετοκούνμποΚατερίνα ΣτεφανίδηΜαρία ΣάκκαρηΠΣΑΤ