Αθλητισμός|31.01.2019 16:58

Μελισσανίδης: «Παίξτε με ψυχή κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Σταύρος Καζαντζόγλου

Σε φουλ ρυθμό κινείται πλέον η ΑΕΚ για το μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (3/3, 19:30). Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ποδοσφαιρικού τμήματος έγινε η ιδανική αφορμή για να στείλει ο Δημήτρης Μελισσανίδης μήνυμα προς προπονητή και παίκτες ενόψει του ματς με τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας.

«Το πρωτάθλημα δεν μας πάει όπως θέλουμε, ας μην κρυβόμαστε. Είμαι σίγουρος όμως ότι έχουμε πολύ καλή ομάδα και θέλω να σας παρακαλέσω ένα πράγμα. Χθες σας είδα και θέλω να παρακαλέσω για την Κυριακή, εμένα δεν με ενδιαφέρουν τα συστήματά και πως θα παίξετε, αλλά να παίξετε με ψυχή. Το έχει ανάγκη ο κόσμος», είπε ο Μελισσανίδης παράλληλα με πολλές ευχές για υγεία προς τους παίκτες.

Ο Μελισσανίδης ήταν εκείνος που έκοψε την πίτα. Τα φλουριά της πίτας των ποδοσφαιριστών έτυχαν το πρώτο στον Βίκτωρα Κλωναρίδη, που κέρδισε ένα ταξίδι στο εξωτερικό, το δεύτερο στον Τάσο Μπακασέτα, που κέρδισε ένα ταξίδι στην Ελλάδα και το τρίτο στον Βασίλη Λαμπρόπουλο (κέρδισε μια τηλεόραση), οποίος ήταν… διπλά τυχερός, καθώς σε αυτόν πήγε και το ποσό των 1.000 ευρώ της κλήρωσης που πραγματοποιήθηκε. 

Τα φλουριά της πίτας του επιτελείου πήγαν στον υπεύθυνο του τμήματος αποκατάστασης Χρήστο Καρβουνίδη, ο οποίος κέρδισε μια κρουαζιέρα, στον γυμναστή Νίκο Πανουργιά και στον μεταφραστή, Πάνο Αναστασόπουλο, με τους δύο τελευταίους να κερδίζουν από μια τηλεόραση. 

ΑΕΚΠΑΟΚποδόσφαιροΔημήτρης Μελισσανίδης