Αθλητισμός|03.01.2022 17:45

Euroleague: Αναβλήθηκαν οι αγώνες Άλμπα - Παναθηναϊκός και Ζαλγκίρις - Ολυμπιακός λόγω κορονοϊού

Newsroom

Δέκτο έκανε η Euroleague το αίτημα του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού αναβάλλοντας τις αναμετρήσεις τους με την Άλμπα και την Ζαλγκίρις αντίστοιχα για την 19η αγωνιστική λόγω κρουσμάτων κορονοϊού. Επίσης αναβλήθηκε για μεταγενέστερη ημερομηνία και το Εφές - Μπάγερν.

Για ακόμη μια εβδομάδα οι «αιώνιοι» δεν θα έχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις καθώς το ίδιο συνέβη και την προηγούμενη αγωνιστική. Τα πολλά ενεργά κρούσματα που υπάρχουν σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, δεν επιτρέπουν στις δύο ελληνικές ομάδες να έχουν οκτώ διαθέσιμους παίκτες, όπως ορίζει το πρωτόκολλο της Euroleague και γι' αυτό κατέθεσαν αίτημα για αναβολή των αγώνων τους.

Αυτό έγινε αποδεκτό από την διοργανώτρια αρχή κι έτσι ο Παναθηναϊκός θα ταξιδέψει σε μεταγενέστερη ημερομηνία στο Βερολίνο για να αντιμετωπίσει την Άλμπα, ενώ το ίδιο θα συμβεί και με τον Ολυμπιακό που επρόκειτο να αντιμετωπίσει την Ζαλγκίρις στο Κάουνας.

Επιπλέον, η Euroleague ανακοίνωσε ότι αναβάλλεται και η αναμέτρηση της Εφές με την Μπάγερν, κάτι το οποίο ζήτησαν οι πρωταθλητές Ευρώπης, εξαιτίας της μεγάλης διασποράς του κορωνοϊού στις τάξεις τους.

Αλμπα ΒερολίνουΠαναθηναϊκόςΚορονοϊόςEuroleagueειδήσεις τώραΟλυμπιακόςΖαλγκίρις