
ATP Cup: Έδωσε μάχη, αλλά έδειξε ανέτοιμος ο Στέφανος Τσιτσιπάς - Αποκλεισμός για την Ελλάδα
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στην επανεμφάνισή του μετά τη χειρουργική επέμβαση στον αγκώνα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν μαχητικός, έδειξε την ποιότητά του αλλά έδειξε ξεκάθαρα ανέτοιμος με αποτέλεσμα να χάσει στα τρία σετ απ' τον Ντιέγκο Σβάρτσμαν γεγονός που αφήνει εκτός ημιτελικών στο ATP Cup την Ελλάδα.
Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας ηττήθηκε με 2-1 σετ, 6-7(5), 6-3, 6-3, από τον μικρόσωμο Αργεντινό (Νο.13) σε έναν συναρπαστικό αγώνα διάρκειας 2 ωρών και 43 λεπτών. H Αργεντινή πέτυχε το 2-0 σε βάρος της Ελλάδας και το ματς μεταξύ των δύο χωρών για το διπλό αποκτάει διαδικαστικό χαρακτήρα.
O Τσιτσιπάς πήρε το πρώτο σετ και πέρασε μπροστά με μπρέικ στο δεύτερο, όμως υπέπεσε σε πολλά λάθη (δείγμα και της ανετοιμότητάς του), με αποτέλεσμα να δώσει ευκαιρίες στον Σβάρτσμαν για να φτάσει στην πρώτη νίκη του επί παίκτη του Top 5 σε σκληρή επιφάνεια.
Το καλό, πάντως, είναι ότι ο Τσιτσιπάς δεν φάνηκε να πονάει στον αγκώνα του και αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία εν όψει Australian Open (17/1). Μένει να δούμε τώρα αν θα επιλέξει να αγωνιστεί σε άλλο τουρνουά μέχρι την έναρξη του πρώτου σλαμ της σεζόν.
Η Ευρώπη σε δύο στρατόπεδα για ενέργεια και προϋπολογισμό - Οι «σκληροί» και οι πιέσεις της Ελλάδας
Νέα καταγγελία κατά της Γκίλφοϊλ: «Έχω εκρηκτικό ηχητικό από την Ελλάδα που μπορεί να ρίξει τον Τραμπ»
Κατασχέθηκαν φιαλίδια από το ιατρείο της οδού Καρνεάδου για τον θάνατο του Μαζωνάκη - Τι περιέχουν
AI και βιολογικά όπλα: Η προειδοποίηση της MI5 και η νέα ασύμμετρη απειλή
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr



