Αθλητισμός|08.01.2022 16:56

Τζόκοβιτς - Νέα δεδομένα στο θρίλερ: Πότε βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό

Newsroom

Σε θρίλερ εκτυλίσσεται η υπόθεση του Νόβακ Τζόκοβιτς αφού, ο Σέρβος τενίστας θα παλέψει μέχρι τέλους για να αγωνιστεί στο αυστραλιανό open για το 21ο Grand Slam της καριέρας του.

Σύμφωνα με τους δικηγόρους του, ο ανεμβολίαστος Τζόκοβιτς βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό στις 16 Δεκεμβρίου - έναν μήνα περίπου πριν την έναρξη του Australian Open. Αν και ανεμβολίαστος, σύμφωνα με τα νέα δεδομένα της υπερασπιστικής του γραμμής, ο Τζόκοβιτς θα μπορούσε να αγωνιστεί με το πιστοποιητικό νόσησης. Όπως αναφέρει το BBC, «το αποτέλεσμα του πρώτου PCR, το οποίο ήταν θετικό στον κορονοϊό, έχει ημερομηνία 16 Δεκεμβρίου». 

Χωρίς μάσκα σε εκδήλωση με παιδιά ενώ ήταν θετικός

Αν οι πληροφορίες που κυκλοφορούν οι δικηγόροι του τενίστα είναι αληθείς, ταυτόχρονα, ιταλικό δημοσίευμα του eurosport.it «καίει» τον Τζόκοβιτς αφού, σύμφωνα με αυτό, και με φωτογραφίες στα social media τις οποίες αναπαράγει, στις 17 Δεκεμβρίου, και αφού είχε ήδη διαγνωστεί θετικός, ο κορυφαίος τενίστας έδωσε το «παρόν» σε εκδήλωση τένις για παιδιά στο Βελιγράδι, και μάλιστα χωρίς να φοράει μάσκα.

 

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Τζόκοβιτς βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και τον Ιούνιο του 2020.

 

 

ανεμβολίαστοιΤένιςΑυστραλιανό Όπενειδήσεις τώραΚορονοϊόςΝόβακ Τζόκοβιτς