Αθλητισμός|09.01.2022 16:14

Η φωτογραφία του Κουλιμπαλί μέσα από το νοσοκομείο και το μήνυμα της συζύγου του

Newsroom

Η κατάρρευση του Ουσμάν Κουλιμπαλί στον αγωνιστικό χώρο του Thani bin Jassim Stadium κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Αλ-Ουάκρα με την Αλ-Ραγιάν για το πρωτάθλημα του Κατάρ προκάλεσε σοκ στον ποδοσφαιρικό κόσμο, καθώς έφερε μνήμες απ' το καρδιακό επεισόδιο του Κρίστιαν Έρικσεν στο Euro.

To ευχάριστο όμως είναι πως ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού ξεπέρασε οριστικά τον κίνδυνο. Ωστόσο, παραμένει στο νοσοκομείο προκειμένου να έχει ιατρική παρακολούθηση τα επόμενα 24ωρα.

Ο αμυντικός απ' το Μάλι, ο οποίος υπέστη καρδιακό επεισόδιο, έχασε τις αισθήσεις του κι έπεσε στο έδαφος έχοντας σπασμούς. Μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο και πλέον η κατάσταση του χαρακτηρίζεται σταθερή. Ο Κουλιμπαλί έχει τις αισθήσεις του, επικοινωνεί με το περιβάλλον αλλά χρειάζεται ακόμη να παραμείνει κλινήρης για περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις. Μάλιστα όπως αναφέρουν δημοσιεύματα απ' το Κατάρ, εκτιμάται ότι θα παραμείνει στο νοσοκομείο για περίπου μια εβδομάδα.

Το μήνυμα της συζύγου του

Η σύζυγός του, Ορελί, μέσω social media έκανε γνωστό πως ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού είναι σε σταθερή κατάσταση και σε καλά χέρια, ενώ ευχαρίστησε για τα μηνύματα στήριξης που λαμβάνει και ζήτησε να συνεχιστούν οι προσευχές για τον 32χρονο άσο.

«Σας ευχαριστούμε για τα μηνύματα συμπαράστασης και αγάπης. Ο Ουσμάν είναι σε σταθερή κατάσταση μετά το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη. Ανακτά σταδιακά τις αισθήσεις του. Είναι σε καλά χέρια. Ευχαριστούμε το Θεό και τον γιατρό που έσωσε τη ζωή του άνδρα μου. Ευχαριστώ όλο το σταφ και την ομάδα της Αλ Γουάκρα. Εκτιμώ πολύ όλα όσα κάνατε για μας. Ας συνεχίσουμε να προσευχόμαστε», ανέφερε η σύζυγός του.

Παναθηναϊκός: Μείνε δυνατός

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έστειλε μήνυμα συμπαράστασης στον Κουλιμπαλί μέσω των social media: «Μείνε δυνατός. Θα κερδίσεις αυτή τη μάχη Ουσμάν. Να γίνεις σύντομα καλά φίλε».

Ουσμάν Κουλιμπαλίκαρδιακό επεισόδιο