Αθλητισμός|20.01.2022 23:45

Κύπελλο Ελλάδας: Η Λαμία πήρε ισοπαλία στο «Βικελίδης» και βάζει δύσκολα στον Άρη

Newsroom

Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν ο Άρης και η Λαμία στον τέταρτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας που έριξε την αυλαία της πρώτης φάσης. Η ομάδα της Φθιώτιδας, δίχως να απειληθεί ιδιαίτερα, απέσπασε ισοπαλία (0-0) στο Κλ. Βικελίδης και η πρόκριση στα ημιτελικά (εκεί όπου ήδη βρίσκεται ο επόμενος αντίπαλός τους Παναθηναϊκός) θα παιχθεί την ερχόμενη εβδομάδα στο «Αθ. Διάκος». Ο Άρης είχε μια ανούσια υπεροχή, η Λαμία ήταν εξαιρετικά αποτελεσματική στην ανασταλτική λειτουργίας της και το 0-0 ήρθε ως φυσικό επακόλουθο της εικόνας των δύο ομάδων. Οι Κίτρινοι πάντως έμειναν χωρίς γκολ για τρίτο σερί ματς!

Στο πρώτο ημίχρονο ο Άρης κυριάρχησε έχοντας 11 τελικές (5 στην εστία), την ώρα που η Λαμία δεν είχε ούτε σουτ! Η ομάδα του Άκη Μάντζιου ωστόσο δεν μπόρεσε να φτάσει στο γκολ στις προσπάθειες των Φαμπιάνο, Μπερτόλιο, Μάνου, Γκάμα (δις). Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρυθμός έπεσε και η Λαμία πήρε... σβηστά την ισοπαλία. Σημειωτέον ότι στο ελληνικό Κύπελλο παραμένει σε ισχύ το εκτός έδρας γκολ.

Άρης (Μάντζιος): Κουέστα (Nτένις 60'), Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Λούμορ, Τζέγκο (Εντιαγέ 60'), Σάσα, Μαντσίνι, Μπρούνο Γκάμα (Ματέο Γκαρσία 60'), Μπερτόγλιο (Ιτούρμπε 74'), Μάνος (Λόπεθ 74').

Λαμία (Γρηγορίου): Σαράνοβ, Προβυδάκης, Γκόλεμιτς, Τζανετόπουλος, Σαραμαντάς, Μπεχαράνο, Νούνιες (Αντέτζο 90+2'), Καραμάνος (Μπανγκουρά 71'), Ρόμανιτς, Ταϊρόν (Τζανδάρης 63'), Αραμπούλι.

Λαμία ΠΑΕΚύπελλο ΕλλάδαςΑρηςειδήσεις τώρα