
Τρίτο κρούσμα κορονοϊού στην ΑΕΚ παραμονές του αγώνα με τον Ατρόμητο
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τρίτο κρούσμα κορονοϊού προέκυψε στην ΑΕΚ. Ο νέος έλεγχος για Covid-19 μετά την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδας στην Τούμπα, έβγαλε θετικό ακόμη έναν ποδοσφαιριστή της Ένωσης, ο οποίος θα απουσιάσει το κυριακάτικο (23/1) παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Ο παίκτης παρουσίασε συμπτώματα κι άμεσα υποβλήθηκε σε τεστ που έδειξε ότι έχει νοσήσει. Ήδη βρίσκεται σε καραντίνα, όπως συνέβη και με τους άλλους δύο παίκτες της ομάδας που βρέθηκαν θετικοί πριν από το ματς με τον ΠΑΟΚ.
Την Παρασκευή (21/01) θα γίνει στους παίκτες, στο προπονητικό τιμ και στα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας προγραμματισμένος μοριακός έλεγχος προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχει διασπορά ή αν ο κορονοϊός περιορίστηκε στα τρία άτομα.
Πάντως το πρόβλημα αυτό ήρθε να προσταθεί στα ήδη υπάρχοντα καθώς Άμραμπατ, Αραούχο, Σάκχοφ και Λάτσι συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα. Αντιθέτως, στο 100% βρίσκεται πλέον ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στο τέρμα της ΑΕΚ μετά από 1,5 μήνα.
Είδαμε την «Οδύσσεια» του Νόλαν: Τρίωρο χασμουρητό και Δούρειος Ίππος στην αισθητική μας - Ο Όμηρος; Απών!
ΑΑΔΕ: Άνοιξε η ρύθμιση των 72 δόσεων - Από πότε ισχύει και ποιες οφειλές υπάγονται
Συγκλονίζει ο Μάριος Φραγκούλης: «Ζήτησα να φωνάζω τη θεία μου "μητέρα" για να σταματήσουν να με κοροϊδεύουν»
Λορέντζο Καριέρε: Βαρύ το κλίμα στην κηδεία του – Συντετριμμένη η Έλενα Κατραβά, σπαρακτικό «αντίο» από τον Γιώργο Ελεύθερα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 


