Αθλητισμός|20.01.2022 22:43

Ζορίστηκε η Ρεάλ Μαδρίτης στο Copa del Rey αλλά προκρίθηκε στην παράταση με γκολ των... ξεχασμένων Ίσκο και Αζάρ!

Newsroom

Η Ρεάλ Μαδρίτης τα βρήκε εξαιρετικά δύσκολα απέναντι στην Έλτσε αλλά τελικά πήρε την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Copa del Rey νικώντας 1-2 στην παράταση με ανατροπή. Μάλιστα χρειάστηκε το χρυσό γκολ του... ξεχασμένου Εντέν Αζάρ, ο οποίος ήρθε απ' τον πάγκο και έπειτα από καιρό πέτυχε ένα πολύτιμο γκολ για την ομάδα του.

Η κανονική διάρκεια του ματς έληξε ισόπαλη δίχως τέρματα (0-0) και η νοκ άουτ αναμέτρηση οδηγήθηκε στη διαδικασία της παράτασης. Εκεί το παιχνίδι έδειξε να στραβώνει ολοκληρωτικά για τη Βασίλισσα καθώς όχι μόνο έμεινε με δέκα παίκτες απ' το 102' λόγω αποβολής του Μαρτσέλο, αλλά δέχθηκε και γκολ στο 103' απ' τον Βερντού, ο οποίος άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους (1-0).

Ωστόσο οι Μερένχες αποδείχθηκαν επτάψυχοι καθώς με τρομερή αντεπίθεση και με γκολ του έτερου... ξεχασμένου και ερχόμενου επίσης απ' τον πάγκο Ίσκο, ισοφάρισαν στο 108' σε 1-1.

Και δεν έμειναν εκεί καθώς στο 115' ο Αλάμπα έβγαλε εξαιρετική κάθετη για τον Αζάρ, ο οποίος πέρασε και τον τερματοφύλακα της Έλτσε πλασάροντας εύστοχα σε άδειο τέρμα. Το παιχνίδι είχε σασπένς μέχρι το φινάλε καθώς οι γηπεδούχοι έφτασαν στην επίτευξη ενός γκολ στο 120' το οποίο όμως ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ. 

Ρεαλ Μαδρίτηςειδήσεις τώραΚύπελλο ΙσπανίαςΕλτσεΈντεν Αζάρcopa del Rey