Αθλητισμός|22.01.2022 21:32

Πέρασε δύσκολα απ' τη Νίκαια ο Παναθηναϊκός με ωραίο γκολ του Αϊτόρ

Newsroom

Ο Παναθηναϊκός δυσκολεύτηκε στη Νίκαια αλλά ένα θαυμάσιο γκολ του Αϊτόρ ήταν αρκετό για να χαρίσει ένα πολύτιμο τρίποντο στους Πράσινους για το πρωτάθλημα της Super League. Το Τριφύλλι επικράτησε 1-0 του μαχητικού και ψυχωμένου Ιωνικού, παγιώθηκε στην τέταρτη θέση φτάνοντας τους 30 βαθμούς και πλέον κοιτάζει προς την πάνω πλευρά της βαθμολογίας στοχεύοντας ακόμη ψηλότερα. Απ' την άλλη, η ομάδα της Νεάπολης παρά τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε, δεν απέφυγε την πέμπτη σερί ήττα που την κρατάει χαμηλά στη βαθμολογία και στο +4 απ' τον προτελευταίο Ατρόμητο που όμως έχει δύο ματς λιγότερα.

Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο στο ξεκίνημά του με τον Ιωνικό να προσπαθεί να...καταστρέψει τη δημιουργία του Παναθηναϊκού που τελικά βρήκε το γκολ στο 38'. Ο Ρούμπεν έβγαλε εξαιρετική μακρινή μπαλιά, ο Καρλίτος, ο Βιτάλ και ο Βιγιαφάνιες άλλαξαν ωραία την μπάλα προτού ο Αϊτόρ σκοράρει με εντυπωσιακό βολέ για το 0-1.

Ο Ιωνικός μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και απείλησε άμεσα με ισοφάριση τον Παναθηναϊκό. Στο 48' ο Μύγας σούταρε με δύναμη μέσα απ' την περιοχή αλλά η μπάλα κόντραρε πάνω στον Χουάνκαρ και στο δοκάρι του Μπρινιόλι.

Ιωνικός: Χουτεσιώτης, Μύγας, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Τουράμ (66’ Μάντζης), Ρομαό, Σάντσες, Κάνιας (82’ Ματσούκας), Λένις (66’ Κιάκος), Ντάλσιο (81’ Μάναλης), Άοσμαν.

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Χουάνκαρ, Μαουρίσιο, Ρούμπεν, Βιγιαφάνιες (88’ Αλεξανδρόπουλος), Αϊτόρ, Βιτάλ (66’ Παλάσιος), Καρλίτος (66’ Ιωαννίδης).

SuperLeagueΠαναθηναϊκόςειδήσεις τώραΙωνικός Νικαίας