Αθλητισμός|23.01.2022 17:13

Δεν σκορΆρης! Η Λαμία κράτησε ξανά στο μηδέν τους Κίτρινους

Newsroom

Λίγες ημέρες μετά το μεταξύ τους 0-0 στο Κύπελλο Ελλάδας, ο Άρης κόλλησε ξανά στο μηδέν απέναντι στη Λαμία. Αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα της Super League οι Κίτρινοι δεν μπόρεσαν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα κι έχασαν πολύτιμο έδαφος στη μάχη που δίνουν για να μπουν στην εξάδα των πλέι οφ. Απ' την άλλη πλευρά, η ομάδα της Φθιώτιδας απέσπασε έναν πολύτιμο βαθμό σε μια δύσκολη έδρα και προσπέρασε τον Ιωνικό στη βαθμολογία (+1). Οι δυο ομάδες θα αναμετρηθούν ξανά, για τρίτο σερί ματς σε μια εβδομάδα, στη ρεβάνς του Κυπέλλου που θα γίνει στη Λαμία.

Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου περιόρισε τον Άρη που... κόλλησε στο 0-0 για τρίτο σερί ματς και δεν μπόρεσε να σκοράρει για τέταρτο παιχνίδι. Είναι ενδεικτικό ότι η ομάδα του Άκη Μάντζιου πέτυχε γκολ για τελευταία φορά απέναντι στον ΟΦΗ (0-2) στις 23 Δεκεμβρίου για το Κύπελλο. Το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά αν και είχε σχετικά γρήγορο ρυθμό, ενώ οι καλές φάσεις ήταν ελάχιστες με τις πιο σημαντικές μάλιστα να ανήκουν στη Λαμία. Ως εκ τούτου η ισοπαλία ήταν... αναπόφευκτη. 

Άρης: Σιαμπάνης, Σούντγκρεν, Λούμορ (72' Γκάνεα), Φαμπιάνο, Γιακούμπ, Σάσα, Τζέγκο (69' Ματίγια), Γκάμα, Μπερτόλιο (56' Εντιαγέ), Ιτούρμπε (46' Ματέο Γκαρσία), Μάνος (56' Καμαρά).

Λαμία: Σαράνοφ, Προβυδάκης, Γκόλεμιτς, Τζανετόπολος, Σαραμαντάς, Τζανδάρης, Μπεχαράνο, Τιρόνε (76' Νούνιες), Μπανγκούρα (91' Τσούκαλος), Ρόμανιτς, Καραμάνος (72' Αραμπούλι).

ειδήσεις τώραΑρηςΛαμία ΠΑΕSuperLeague