Αθλητισμός|24.01.2022 13:50

Κακοκαιρία Ελπίς: Αναβλήθηκαν τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού με τον Ηρακλή για την Basket League και με την Αναγ. Καρδίτσας για το Κύπελλο

Newsroom

Η κακοκαιρία Ελπίς που έχει πλήξει τη χώρα δεν αφήνει ανεπηρέαστη και την αθλητική δραστηριότητα. Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε την αναβολή της αναμέτρησης της 13ης αγωνιστικής της Basket League τη Δευτέρα (24/1, 20.00) μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ηρακλή για λόγους ασφαλείας, ενώ λίγο αργότερα αναβλήθηκε και το ματς Κυπέλλου του ποδοσφαιρικού Τριφυλλιού με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Ο Παναθηναϊκός που επικράτησε στο πρώτο ματς με 4-0 αγωνίζεται στην Καρδίτσα το απόγευμα της Τρίτης (25/1, 17.00) αλλά η μετάβαση στη θεσσαλική πολή είναι αδύνατη δεδομένων των καιρικών συνθηκών. Ως εκ τούτου, η ΕΠΟ έλαβε την απόφαση να αναβάλλει το ματς για μεταγενέστερη ημερομηνία.

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ σχετικά με τον μπασκετικό αγώνα αναφέρει τα εξής: «Αναβάλλεται για λόγους ασφαλείας, η αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Ηρακλής, που ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί απόψε (24/1-20:00) στο ΟΑΚΑ. Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής της συνάντησης θα ανακοινωθεί από τον ΕΣΑΚΕ».

Κύπελλο ΕλλάδαςΚακοκαιρία ΕλπίςBasket Leagueειδήσεις τώραΗρακλήςΠαναθηναϊκός