Αθλητισμός|25.01.2022 18:00

Με κυβερνητική εντολή αναβλήθηκε το Ολυμπιακός - Παναιτωλικός, κανονικά το Λαμία - Άρης για το Κύπελλο Ελλάδας

Newsroom

Με απόφαση του Υπουργείου Πολιτικής Προστασίας δεν θα γίνουν την Τετάρτη (26/1) αθλητικές δραστηριότητες σε Αττική και συνολικά σε τέσσερις Περιφέρειες, κάτι που σημαίνει πως αναβάλλεται η ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ Ολυμπιακού και Παναιτωλικού που ήταν προγραμματισμένη να γίνει στο γήπεδο Γ. Καραϊσκάκης.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΓΓΑ, στην απόφαση "Κήρυξη κατάστασης Ειδικής Κινητοποίησης Πολιτικής Προστασίας περιοχών της Επικρατείας την 26η Ιανουαρίου 2022" (ΦΕΚ Β' 189, 25-01-2022), του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Παπαγεωργίου, προβλέπεται η αναστολή όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων, όλων των κατηγοριών και όλων των αθλημάτων, στις Περιφέρειες Αττικής, Κρήτης και Νοτίου Αιγαίου, καθώς και στις Περιφερειακές Ενότητες Βοιωτίας και Εύβοιας, της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Ως εκ τούτου, πέραν του αγώνα του Ολυμπιακού δεν θα διεξαχθούν και τα παιχνίδια της Super League 2 στις εν λόγω περιοχές. Αντιθέτως, το παιχνίδι της Λαμίας με τον Άρη θα γίνει κανονικά καθώς ο νομός Φθιώτιδας δεν συμπεριλήφθη στην κυβερνητική απόφαση.

ΠαναιτωλικόςΚύπελλο ΕλλάδαςΑρηςΠολιτική ΠροστασίαΛαμία ΠΑΕκακοκαιρίαΑττικήΓενική Γραμματεία Πολιτικής ΠροστασίαςΚακοκαιρία ΕλπίςΟλυμπιακός