Αθλητισμός|25.01.2022 19:46

ΠΑΟΚ: Έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο ταλαιπωρημένος αλλά χαρούμενος Σοάρες και ανακοινώνεται

Newsroom

Αν και ταλαιπωρημένος, έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο Φιλίπε Σοάρες για λογαριασμό του ΠΑΟΚ και δήλωσε χαρούμενος για τη νέα σελίδα που ανοίγει στην καριέρα του. Υπό κανονικές συνθήκες, η άφιξη του Σοάρες είχε δρομολογηθεί για το βράδυ της Δευτέρας (24/1) μέσω Αθήνας. Εν τέλει η πτήση από τη Λισαβόνα κατάφερε να προσγειωθεί στο «Ελ.Βενιζέλος», ωστόσο, ήταν αδύνατο να αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη.

Ως εκ τούτου παρέμεινε το βράδυ στην Αθήνα κι αναχώρησε αρκετές ώρες αργότερα με την πρώτη πτήση που δρομολογήθηκε για τη Θεσσαλονίκη. Συνοδευόμενος από τον εκπρόσωπό του και με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να τον περιμένουν, ο Φιλίπε Σοάρες πάτησε Θεσσαλονίκη και μετά τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και τις υπογραφές, αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα.

Κατά την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη ο 22χρονος Πορτογάλος δήλωσε: «Ήταν πολύ δύσκολο, αλλά είμαι εδώ τώρα. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί είναι μια μεγάλη ημέρα για εμένα. Είμαι χαρούμενος που θα αποτελέσω μέλος μιας μεγάλης ομάδας όπως ο ΠΑΟΚ. Τώρα είμαι εδώ, θα περάσω από ιατρικές εξετάσεις και μετά μπορούμε να μιλήσουμε για ό,τι θέλετε. Τώρα θα πρέπει να ξεκουραστώ».

Φιλίπε ΣοάρεςΠΑΟΚ