Αθλητισμός|10.02.2022 21:22

Έσκασε η βόμβα στο NBA: Στους Σίξερς ο Χάρντεν, στους Νετς ο Σίμονς

Newsroom

Μεγάλη συζήτηση είχε ξεσπάσει τα τελευταία 24ωρα στο NBA για το μέλλον του Τζέιμς Χάρντεν, ο οποίος σύμφωνα με διαρροές δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος στο Μπρούκλιν καθώς περίμενε εύκολες νίκες στο πλευρό των Ντουράντ και Ίρβινγκ, κάτι που σε καμία περίπτωση δεν συνέβαινε την φετινή σεζόν.

Από την άλλη πλευρά η ομάδα της Φιλαδέλφεια έψαχνε από το τέλος των περασμένων Playoffs να δώσει τον «ανεπιθύμητο» Μπεν Σίμονς και να προσφέρει στον Τζοέλ Εμπίιντ (ο οποίος κάνει σεζόν επιπέδου MVP) ένα στήριγμα για να φτάσει επιτέλους μέχρι το τέλος της διαδρομής και να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

Λίγες ώρες πριν τη λήξη του deadline η φήμη για ανταλλαγή των δύο σταρ επιβεβαιώθηκε από τον ειδικό του ESPN Adrian Wojnarowski. O Μούσιας θα αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του προπονητή Ντοκ Ρίβερς και φυσικά του αγαπημένου του GM Νταριλ Μόρεϊ, ο οποίος κατά τη διάρκεια της κοινής τους πορείας στο Χιούστον τον είχε πιστέψει όσο κανείς άλλος.

Από την άλλη πλευρά ο Αυστραλός θα κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα του δίπλα στους Ντουράντ και Ίρβινγκ κάτι που χρειάζεται όσο τίποτα μετά τις πολύ κακές εμφανίσεις του στα περσινά Playoffs που τον έκαναν ξένο σώμα στην ομάδα της Φιλαδέλφεια.

Για να ολοκληρωθεί το μεγάλο deal, ο Σεθ Κάρι και ο Άντρε Ντράμοντ θα μετακομίσουν στο Μπρούκλιν που θα πάρει και δύο draft picks, ένα πρώτου και ένα δεύτερου γύρου. Το αντίθετο δρομολόγιο θα κάνει σίγουρα ο βετεράνος Πολ Μίλσαπ, που δεν υπολογιζόταν από τον Στιβ Νας.

Σύμφωνα με τον Σαμς Σαράνια ο μούσιας θα κάνει opt-in το καλοκαίρι στο συμβόλαιό του και θα μείνει σίγουρα στη Φιλαδέλφεια και την ερχόμενη σεζόν, έναντι 47,3 εκατομμυρίων δολαρίων.

Φιλαδέλφεια 76ερςΤζέιμς ΧάρντενNBAΜπρούκλιν Νετςειδήσεις τώρα