Αθλητισμός|13.02.2022 17:24

Με γκολ αλά... Ζλάταν ο Ιωαννίδης καθάρισε για τον Παναθηναϊκό!

Newsroom

Με μεγάλο πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Φώτη Ιωαννίδη, ο Παναθηναϊκός επικράτησε 2-0 της Λαμίας κι έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί των τριών χαμένων αγώνων (Αστέρας Τρίπολης, ΟΦΗ, ΠΑΟΚ) στη Super League. Ο νεαρός στράικερ με δύο «σεντερφορίσια» γκολ και με το δεύτερο να θυμίζει το ίνδαλμά του... Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, επανέφερε το Τριφύλλι στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας ισοβαθμώντας με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους 33 βαθμούς, κι αφήνοντας στο -1 τον Αστέρα και τον ΟΦΗ.

Μόλις στο 3' ο Αϊτόρ εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά και ο Ιωαννίδης με κεφαλιά στο πίσω δοκάρι άνοιξε το σκορ για το Τριφύλλι. Οι Πράσινοι συνέχισαν την πίεσή τους, δημιούργησαν φάσεις αλλά δεν μπόρεσαν να φτάσουν στην επίτευξη ενός δεύτερου γκολ που θα τους έδινε... αέρα.

Προσωρινά ο Παναθηναϊκός αγχώθηκε καθώς δεν ερχόταν το γκολ της... ασφάλειας δίνοντας στη Λαμία το δικαίωμα να ελπίζει. Όμως ο Ιωαννίδης είχε κέφια και στο 82' με ένα φανταστικό μακρινό σουτ, έστειλε την μπάλα... συστημένη στα δίχτυα του Σαράνοβ διαμορφώνοντας το 2-0.

Παναθηναϊκός: Διούδης, Σάντσες, Σένκεφελντ, Βέλεθ, Χουάνκαρ, Ρούμπεν, Βιγιαφάνιες, Γκατσίνοβιτς (68’ Κουρμπέλης), Αϊτόρ (57’ Βιτάλ), Παλάσιος (84’ Χατζηγιοβάνης), Ιωαννίδης (84’ Καρλίτος).

Λαμία: Σάρανοβ, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαρτίνεθ, Τζανδάρης, Νούνιες (78’ Νινούα), Μπανγκουρά (46’ Μανουσάκης), Τιρόνε (19’ Αραμπούλι), Ελευθεριάδης (46’ Μανούσος), Καραμάνος (66’ Βέλλιος).

SuperLeagueΠαναθηναϊκόςΦώτης ΙωαννίδηςΛαμία ΠΑΕ