Αθλητισμός|17.02.2022 21:16

Πρόταση - βόμβα ετοιμάζει η Παρί για να κρατήσει τον Μπαπέ στο Παρίσι - Τον δελεάζει με 62 εκατ. ευρώ ετησίως!

Newsroom

Η Ρεάλ Μαδρίτης φλερτάρει έντονα με τον Κιλιάν Μπαπέ, ο οποίος όχι μόνο φαίνεται να αρέσκεται στο φλερτ με τη Βασίλισσα αλλά ονειρεύεται και... γάμο. Μέχρι στιγμής ο Γάλλος σταρ έχει απορρίψει ό,τι πρόταση έχει λάβει στα χέρια του απ' την Παρί Σεν Ζερμέν για την ανανέωση του συμβολαίου του δείχνοντας ότι προτιμά να συνεχίσει την καριέρα του στο Σαντιάγο Μπερναμπέου.

Παρ' όλα αυτά η Παρί δεν παρατάει τη μάχη και προσπαθεί να δελεάσει με... χρυσάφι τον διεθνή Γάλλο άσο, ο οποίος μάλιστα σκόραρε εις βάρος της Ρεάλ στο μεταξύ τους παιχνίδι της περασμένης Τρίτης. Οπως αποκαλύπτει την Πέμπτη (17/2) η εφημερίδα «Independent», ο γαλλικός σύλλογος ετοιμάζει μια πρόταση που δεν έχει ξαναγίνει στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο προκειμένου να δελεάσει τον Μπαπέ, ο οποίος εφόσον την αποδεχτεί θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην ιστορία του αθλήματος και όχι μόνο. Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, οι Καταριανοί ιδιοκτήτες της Παρί προτίθενται να δώσουν στον Μπαπέ 62 εκατ. ευρώ ετησίως!

Μακρόν και Σαρκοζί στη... μάχη για να μείνει Παρίσι

Στο μεταξύ, η Παρί κάνει ό,τι μπορεί για να κρατήσει στο Παρίσι τον Μπαπέ, του οποίου το συμβόλαιο λήγει στις 30 Ιουνίου γεγονός που ήδη τον καθιστά εν δυνάμει ελεύθερο καθώς μπορεί από τώρα να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του. Όπως αποκάλυψε η ισπανική εφημερίδα «El Mundo», μέχρι κι ο Πρόεδρος της γαλλικής Δημοκρατίας, Εμανουέλ Μακρόν  αλλά και ο πρώην πρόεδρος της χώρας Νικολά Σαρκοζί, που βρέθηκε στο ίδιο αξίωμα από το 2007 ως το 2012, μεσολαβούν προσωπικά, ώστε ο Γάλλος διεθνής επιθετικός, να μην περάσει τα σύνορα της χώρας και να εξακολουθήσει να φοράει τη φανέλα της Παρί ΣΖ.

Ο Μαρκόν, σύμφωνα με το δημοσίευμα ενθάρρυνε τον Μπαπέ να μην αλλάξει σύλλογο, ενώ το ίδιο έκανε και ο Σαρκοζί. «Πίσω από αυτές τις κινήσεις φαίνεται η δύναμη και η επιρροή του Κατάρ στο Παρίσι. Το βασίλειο του πετρελαίου κατέχει την Παρί ΣΖ και πριν από χρόνια κατάφερε να αποκτήσει τόσο την ομάδα του Parc des Princes όσο και τη διοργάνωση του επόμενου Μουντιάλ χάρη στη μεσολάβηση του Σαρκοζί. Από την Ντόχα, ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί και ο Λεονάρντο, πρόεδρος και αθλητικός διευθυντής της Παρί ΣΖ, έλαβαν εντολή να προχωρήσουν στην ανανέωση του Μπαπέ σχεδόν με οποιοδήποτε τίμημα, εξ ου και η οργή και των δύο το περασμένο καλοκαίρι όταν δέχθηκαν την προσφορά από τη Ρεάλ Μαδρίτης», αναφέρει η ισπανική εφημερίδα.

Παρί Σεν ΖερμένΡεαλ ΜαδρίτηςΕμανουέλ ΜακρόνΝικολά ΣαρκοζίΚιλιάν Μπαπέ