Αθλητισμός|24.02.2022 00:00

Champions League: Ανοιχτοί λογαριασμοί για Ατλέτικο - Γιουνάιτεντ και Μπενφίκα - Άγιαξ

Newsroom

Ορθάνοιχτους άφησαν τους λογαριασμούς τους η Ατλέτικο Μαδρίτης με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Μπενφίκα με  τον Άγιαξ καθώς οι μεταξύ τους αναμετρήσεις έληξαν ισόπαλες, 1-1 και 2-2 αντιστοίχως, για τη φάση των 16 του Champions League. Και δεδομένου ότι καταργήθηκε το εκτός έδρας γκολ, ουσιαστικά τα παιχνίδια αρχίζουν απ' το μηδέν καθώς ούτε οι Μπέμπηδες, ούτε και ο Αίαντας έχουν κάποιο πλεονέκτημα ενόψει των ρεβάνς...

Στη Μαδρίτη η Ατλέτικο προηγήθηκε νωρίς με κεφαλιά του Ζοάο Φέλιξ στο 7' αλλά η Γιουνάιτεντ έμεινε όρθια χάρη σε γκολ του 19χρονου Ελάνγκα στο 80' έπειτα από εξαιρετική πάσα του Μπρούνο Φερνάντες.

Την ίδια ώρα, πιο συναρπαστικό ματς έγινε στο Ντα Λουζ της Λισαβόνας με την Μπενφίκα και τον Άγιαξ  να αναδεικνύονται ισόπαλοι με 2-2. Ο Άγιαξ προηγήθηκε με τον Τάντιτς στο 18', η Μπενφίκα ισοφάρισε στο 26' με αυτογκόλ του Αλέ, ο οποίος στην πιο γρήγορη αντίδραση στην ιστορία του ποδοσφαίρου, εξιλεώθηκε για το λάθος του με γκολ στο 29' για το 1-2. Και πάλι όμως η Μπενφίκα βρήκε το γκολ της ισοφάρισης στο 72' με τον Ουκρανό Γιάρεμτσουκ, ο οποίος πανηγύρισε δείχνοντας ένα μπλουζάκι με το σήμα που υπάρχει στην σημαία της χώρας του.

Ατλέτικο ΜαδρίτηςΜπενφίκαΑγιαξChampions LeagueΜάντσεστερ Γιουνάιτεντ