Αθλητισμός|27.02.2022 09:55

Τσιτσιπάς: Το σήκωσε με τον Λόπεζ στο διπλό - Η φωτογραφία που ανέρτησε

Newsroom

Το πρώτο του τίτλο στο διπλό κατέκτησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Έλληνας πρωταθλητής έχοντας για συμπαίκτη τον Φελισιάνο Λόπες σήκωσε το τρόπαιο στο Ακαπούλκο κερδίζοντας με 2-0 σετ τους Αρεβάλο/Ρόχερ.

Τσιτσιπάς και Λόπες δυσκολεύτηκαν μόνο στο πρώτο σετ το οποίο κατέκτησαν στα σημεία με 7-5 ενώ η συνέχεια τους ανήκε. Στο δεύτερο σετ έδειξαν από νωρίς την δυναμική τους, προηγήθηκαν και εν τέλει το κατέκτησαν με 6-4, κερδίζοντας παράλληλα και τον τίτλο στο Μεξικό.

Λίγο μετά τον πρώτο του τίτλο στο διπλό, ο Έλληνας τενίστας δημοσίευσε στα social media μία πανηγυρική φωτογραφία μαζί με τα τρόπαια και τον συμπαίκτη του.

Το πήρε ο Ναδάλ, πέφτει στο 5 ο Τσιτσιπάς

O Ράφα Ναδάλ κατέκτησε τον 91ο τίτλο της καριέρα του στο Ακαπούλκο, επικρατώντας του Κάμερον Νόρι με 2-0 σετ. Η νίκη αυτή τον φέρνει στο Νο 4 της παγκόσμιας κατάταξης, εκτοπίζοντας τον Στέφανο Τσιτσιπά στο Νο 5. Ο Ισπανός διανύει τη δεύτερη νιότη το 2022, αφού έφτασε ήδη τους 3 τίτλους στη χρονιά!

Κάνοντας ακόμα ένα εκπληκτικό ματς, ο κάτοχος 21 Grand Slam τίτλων επιβλήθηκε του Κάμερον Νόρι με 6-4, 6-4 στον τελικό του Abierto Mexicano και επέστρεψε στον θρόνο του στο Ακαπούλκο έπειτα από δύο χρόνια, κατακτώντας συνολικά τον τέταρτο τίτλο του στην πόλη του Μεξικού (2005, 2013, 2020, 2022).

Το 2021 ο Ράφα δεν είχε παίξει στο Ακαπούλκο και σήμερα έφτασε τις 10 διαδοχικές νίκες στο τουρνουά και τα 20 κερδισμένα σετ στη σειρά! Την ίδια στιγμή διατηρεί το αήττητο για το 2022, βελτιώνοντας το ρεκόρ του στη φετινή σεζόν στο 15-0 νίκες.

Στέφανος Τσιτσιπάςειδήσεις τώραΡάφαελ ΝαδάλATP ΑκαπούλκοΤένις