Αθλητισμός|05.02.2019 14:14

Γιάννης Φετφατζίδης: «Πρόκληση για μένα ο Αρης»

Παναγιώτης Γκαμπράνης

Ως πρόκληση να αγωνιστεί στον Αρη, τουλάχιστον για τους 11 αγώνες που απομένουν αντιμετωπίζει ο Γιάννης Φετφατζίδης την μεταγραφή του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο 28χρονος διεθνής μέσος πρόβαρε την κιτρινόμαυρη φανέλα και στις πρώτες του δηλώσεις μίλησε για το κίνητρό του να παίξει στον Αρη.

«Είναι πρόκληση για μένα, θα ήταν πρόκληση για τον καθένα μια ομάδα σαν τον Αρη. Είναι ιστορική, μεγάλη ομάδα. Ο κόσμος είναι καταπληκτικός, το ίδιο το γήπεδο. Ελπίζω ότι θα καταφέρω να δημιουργήσω ευκαιρίες για τους συμπαίκτες μου και για μένα. Θα προσπαθήσω να δώσω φαντασία. Αλλωστε ο Αρης έχει  πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και όλος ο κόσμος είναι εντυπωσιασμένο με τη φετινή ομάδα», τόνισε.

Ο «Φέτφα» ρωτήθηκε για την απόφασή του να υπογράψει μόνο μέχρι το τέλος της περιόδου και όχι για μεγαλύτερο διάστημα και ξεκαθάρισε. «Θεώρησα σωστό να μείνω για έξι μήνες και θα δούμε στο μέλλον. Ηταν προσωπική επιλογή. Ποτέ δεν γνωρίζεις που θα βρίσκεσαι. Πρωταρχικός μου όμως στόχος είναι να μιλήσω το καλοκαίρι με τον Αρη για να μείνω εδώ».

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Αρη, απέφυγε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο για τον Ολυμπιακό, «δεν είναι σωστό να μιλήσω για τον Ολυμπιακό, δεν θα το ήθελα», είπε, τόνισε ότι είναι έτοιμος να αγωνιστεί και άφησε στον κόσμο να σκεφτεί μια συνεργασία με τον Ματέο Γκαρσία. «Τα σκέφτηκα όλα. Κι ο Ματέο τα πάει περίφημα, ελπίζω να συνεχίσει έτσι, να δώσω κι εγώ τα αναμενόμενα».

ΑρηςΓιάννης Φετφατζίδης