Αθλητισμός|13.03.2022 16:17

Πρωτοφανές κράξιμο σε Μέσι από οπαδούς της Παρί που έβριζαν εν χορώ και τον Νεϊμάρ!

Newsroom

Πολύ βαρύ είναι το κλίμα στην Παρί Σεν Ζερμέν μετά τον αποκλεισμό απ' τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Champions League. Στο πρώτο ματς που ακολούθησε της ήττας με 3-1 στο Μπερναμπέου, τα αστέρια των Παριζιάνων βίωσαν την οργισμένη αντίδραση των οπαδών της ομάδας, οι οποίοι τους αποδοκίμασαν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Μπορντό στο Παρκ ντε Πρενς.

Στο επίκεντρο βρέθηκε κυρίως ο Νεϊμάρ, αλλά και ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος για πρώτη φορά στην καριέρα του άκουσε αποδοκιμασίες από οπαδούς της ομάδας που αγωνίζεται! Αντιθέτως, ο Κιλιάν Μπαπέ ήταν ο μόνος που χειροκροτήθηκε.

Ειδικά. ο Βραζιλιάνος σταρ έγινε αποδέκτης ακόμη και υβριστικών συνθημάτων από τους οργανωμένους της γαλλικής ομάδας, ενώ ο Μέσι... απλώς αποδοκιμάστηκε.

Ακόμη κι όταν οι δυο τους συνεργάστηκαν στο 2-0, οι αποδοκιμασίες ήταν πολύ έντονες. Την ώρα που ο Μέσι παίρνει και κουβαλάει την μπάλα ακούγεται η αποδοκιμασία του κοινού, ενώ το ίδιο συνέβη κι όταν ο Νεϊμάρ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Πρωτοφανείς καταστάσεις...

Η Παρί επικράτησε 3-0 με τα γκολ των Μπαπέ, Νεϊμάρ και Παρέδες και βρέθηκε στο +15 απ' τη δεύτερη Νις. Ωστόσο το κοινό προφανώς και δεν ικανοποιείται καθώς ο μεγάλος στόχος είναι η κατάκτηση του Champions League.

Λιονέλ ΜέσιΠαρί Σεν ΖερμένΝεϊμάρειδήσεις τώραLigue 1ΜπορντόΚιλιάν Μπαπέ