Mick Schumacher: Η απίστευτη ταχύτητα με την οποία έτρεχε πριν το σοκαριστικό ατύχημα
NewsroomΣοκ προκάλεσε στον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού το τρομερό ατύχημα με πρωταγωνιστή τον Mick Schumacher, κατά τη διάρκεια των κατατακτήριων δοκιμών για το Γκραν Πρι της Formula 1 της Σαουδικής Αραβίας.
Σύμφωνα με την ομάδα του, ο νεαρός πιλότος έπεσε στον προστατευτικό τοίχο με ταχύτητα 260χλμ/ώρα! Όμως, χάρη στο γεγονός, ότι το πρόσκρουση έγινε πλαγιομετωπικά – και ευτυχώς όχι μετωπικά – ήταν καθοριστικό ώστε να γίνει εκτόνωση της ενέργειας και το όχημα να συνεχίσει μετά την πρόσκρουση να κινείται, έως ότου, διαλυμένο σταματήσει.
Μάλιστα, ο Schumacher σε ανάρτησή του αναφέρθηκε στο ατύχημα και διαβεβαίωσε πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση: «Γεια σε όλους. Ήθελα να πω πως είμαι καλά. Σας ευχαριστώ για τα μηνύματα αγάπης. Το αυτοκίνητο ήταν υπέροχο, θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί», έγραψε ο γιος του Μίκαελ Σουμάχερ στο twitter.
- Ακριβό μου καλοκαίρι: Είδος πολυτελείας οι διακοπές στα νησιά αλλά και οι βουτιές στην Αττική - Οι τιμές
- Τα μαθηματικά της κάλπης διαβάζουν στην κυβέρνηση: Η εξίσωση μετά το «μπάσιμο» Τσίπρα και Καρυστιανού
- Η σύγκρουση για τα ηνία της Κεντροαριστεράς
- Θερμοκρασίες πάνω από 40°C και ιστορικά ρεκόρ: Οι επιστήμονες προειδοποιούν για το «Σούπερ Ελ Νίνιο» - Τι είναι, οι επιπτώσεις