Αθλητισμός|03.04.2022 16:59

Αγώνας-παρωδία στο Κιλκίς: Τους άφησαν να σκοράρουν για να μην υποβιβαστούν - Δείτε το βίντεο

Newsroom

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η αναμέτρηση του Αστέρας Μεγάλης Βρύσης με τον Ηρακλή Αργυρούπολης για την Α1 της ΕΠΣ Κιλκίς. Το βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media και δείχνει τους παίκτες του Αστέρα Μεγάλης Βρύσης να αφήσουν επιδεικτικά τους αντιπάλους του Ηρακλή Αργυρούπολης να σκοράρουν στα τελευταία λεπτά του αγώνα προκειμένου να παραμείνουν στην κατηγορία αποτελεί ντροπή για το ποδόσφαιρο. Κάτι που κατήγγειλε και ο άμεσα θιγμένος της υπόθεσης, Ποντιακός Νέας Σάντας, που λόγω αυτού του αποτελέσματος υποβιβάστηκε.

«Να χαιρόμαστε το αξιοκρατικό πρωτάθλημα»

Ο Ποντιακός Νέας Σάντας αποχαιρέτησε την κατηγορία με μια αιχμηρή ανακοίνωση στα social media καταγγέλλοντας όσα συνέβησαν στο επίμαχο παιχνίδι. Η ομάδα του Κιλκίς ανέφερε χαρακτηριστικά: «Τέλος κανονικής διαρκείας του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣ Κιλκις. Σαν ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ ΝΕΑΣ ΣΑΝΤΑΣ θέλουμε ολόψυχα να συγχαρούμε το σωματείο του ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ για την δίκαιη κατάκτηση της πρώτης θέσης στον βαθμολογικό πίνακα. Ευχόμαστε τον ΠΑΟΚ ολόψυχα την επικράτηση στα μπαράζ ανόδου και ύστερα την επίτευξη του στόχου για συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής. Η ομάδα μας ύστερα από την νίκη του ΗΡΑΚΛΗ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ έναντι του ΑΣΤΕΡΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΒΡΥΣΗΣ (βλέπετε στο βίντεο), υποβιβάζεται στην Α’ κατηγορία.

Να χαιρόμαστε όλοι μαζί το αξιοκρατικό και μη-αλλοιωμένο πρωτάθλημα του νόμου Κιλκίς. Συμβουλή προς κάθε παράγοντα: συνεχίστε να ξοδεύετε το υστέρημα σας για τα σωματεία, να αφιερώνετε χρόνο από τις δουλειές σας και να χάνετε στιγμές από τις οικογένειες σας και τα παιδιά σας γι’ αυτό το συνονθύλευμα που ονομάζεται ‘’Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο νομού Κιλκίς’’. Θα πέσω αλλά θα πέσω με παντελόνια, το κεφάλι ψηλά και την συνείδηση μου καθαρή. Συγχαρητήρια σε όλους! Σας σιχαθήκαμε. Με αγάπη και φιλικούς χαιρετισμούς, Ιστορικός ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ ΝΕΑΣ ΣΑΝΤΑΣ (που δεν θα φτάσετε ποτέ)».

Δείτε το επίμαχο βίντεο που έγινε viral

viralΚιλκίςποδόσφαιρογκολ