Αφεντικό στη Σκωτία η Σέλτικ των Γιακουμάκη, Ποστέκογλου: Άλμα τίτλου με νίκη-ανατροπή επί της Ρέιντζερς
NewsroomΗ Σέλτικ του Γιώργου Γιακουμάκη και του Άγγελου Ποστέκογλου θριάμβευσε στο Άιμπροξ επικρατώντας 1-2 της Ρέιντζερς με ανατροπή και έκανε άλμα τίτλου καθώς πλέον βρίσκεται +6 από τους «Τζερς» κι ενώ απομένουν έξι αγωνιστικές.
Με τον Γιώργο Γιακουμάκη να αγωνίζεται βασικός και να μένει στο χορτάρι μέχρι το φινάλε, η Σέλτικ επιβλήθηκε 2-1 της Ρέιντζερς στο Old Firm με ανατροπή μέσα στο Άιμπροξ Παρκ και πλέον είναι το ακλόνητο φαβορί για να στεφθεί πρωταθλήτρια Σκωτίας για 52η φορά στην ιστορία της.
Η Ρέιντζερς είχε ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα στο ντέρμπι, ανοίγοντας το σκορ στο 3? με το γκολ του Ράμσεϊ. Η ομάδα του Ελληνοαυστραλού κόουτς Άγγελου Ποστέκογλου κατάφερε να απαντήσει άμεσα, αρχικά με το τέρμα του Ρϊγκιτς (7?) για το 1-1. Η ολική ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 43? με τον Κάρτερ–Βίκερς.
- «Το αμερικανικό όνειρο πέθανε»: Σύνοδος... «ψυχοθεραπείας» για μια Ευρώπη που νιώθει προδομένη από τον Τραμπ
- «Σκληραίνουν» οι έλεγχοι στα πετρελαιοκίνητα οχήματα - Ενεργοποιείται η εποπτεία στα ΚΤΕΟ
- Αδιανόητο: Η ICE συνέλαβε 5χρονο αγοράκι στη Μινεσότα - Είχε μόλις γυρίσει από το σχολείο
- Ο ΔΕΔΔΗΕ επανελέγχει τις υποθέσεις ρευματοκλοπής του 2025 και «παγώνει» διακοπές ρεύματος