Αθλητισμός|08.04.2022 16:00

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το λάθος του Greek Freak με τους 50 λογαριασμούς σε τράπεζες

Newsroom

Ούτε μία, ούτε δύο αλλά πενήντα διαφορετικούς τραπεζικούς λογαριασμούς σε διαφορετικά τραπεζικά ιδρύματα διέθετε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Όπως αναφέρει το Bloomberg, είχε περισσότερες τράπεζες παρά... γράμματα στο όνομά του. Αυτό σόκαρε τον Μαρκ Λάσρι, δισεκατομμυριούχο διαχειριστή hedge fund και συνιδιοκτήτη των Milwaukee Bucks, ο οποίος του επισήμανε το λάθος του και τον συμβούλευσε πως πρέπει να επενδύει σωστά τα χρήματα του.

«Ξοδεύω πολύ χρόνο μαζί τους εξηγώντας πού πρέπει να επενδύσουν», είπε για τους παίκτες του την Πέμπτη στο Bloomberg Wealth Summit στη Νέα Υόρκη.

«Μα, Γιάννη, δεν μπορείς να έχεις λογαριασμούς σε 50 διαφορετικές τράπεζες. Επιτρέψτε μου να σου πω κάτι, εάν η JP Morgan "πέσει έξω", θα χρεοκοπήσουν και οι μικρές τράπεζες. Επιτρέψτε μου να σου εξηγήσω τι πρέπει να αγοράσεις. Ομόλογα των ΗΠΑ, αυτό πρέπει να αγοράσεις».

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, παρά τις απίστευτες επιδόσεις του στα παρκέ του NBA, το οποίο έχει στόχο να κατακτήσει μαζί με τους συμπαίκτες του στους Μπακς για δεύτερη συνεχόμενη φορά είναι ανασφαλής για το πού θα πρέπει να επενδύσει τα δεκάδες εκατομμύρια δολάρια που κερδίζει από το συμβόλαιό του, αλλά και από εξωγηπεδικές δταστηριότητες και χορηγίες.

Το δημοσίευμα κάνει ειδική αναφορά και στην Ελλάδα και στην κρίση δημοσίου χρέους που ξέσπασε στις αρχές της δεκαετίας του 2010, ως αιτία της συγκεκριμένης ανασφάλειας του Γιάννη. Συγκεκριμένα αναφέρει ότι η κρίση πίεσε το τραπεζικό σύστημα της χώρας και άφησε τους πολίτες να ανησυχούν ότι τα μετρητά τους δεν ήταν ασφαλή.

Γιάννης Αντετοκούνμποτράπεζεςτραπεζικοί λογαριασμοίειδήσεις τώρα