Αθλητισμός|12.04.2022 18:40

ΠΑΟΚ - Μαρσέιγ: Εξαφανίστηκαν τα εισιτήρια - Sold out ο «τελικός» της Τούμπας!

Newsroom

Με συνοπτικές διαδικασίες εξαφανίστηκαν τα μαγικά χαρτάκια για τη ρεβάνς του ΠΑΟΚ με τη Μαρσέιγ. Ως εκ τούτου, δεν θα πέφτει... καρφίτσα στο ιστορικό παιχνίδι του Δικεφάλου για τη «μάχη» της Ευρώπης με φόντο τον ημιτελικό του Europa Conference League! Παρά το γεγονός ότι οι φίλοι του ΠΑΟΚ έλαβαν και το... δώρο τους δεδομένου πως η Θύρα 8 έγινε διαθέσιμη μετά την απόφαση της UEFA να απαγορεύσει στους Μασσαλούς τη μετακίνησή στην Ελλάδα, τα εισιτήρια έγιναν ανάρπαστα.

Η χωρητικότητα της Τούμπας αποδείχθηκε μικρή καθώς όσοι τυχεροί... πρόλαβαν. Τι κι αν στήθηκαν από νωρίς online προκειμένου να προμηθευτούν ένα εισιτήριο για το ιστορικό παιχνίδι με τους Μασσαλούς, πολλοί ήταν εκείνοι που δεν κατάφεραν να βρουν διαθέσιμο με την είσοδό τους στο σύστημα.

Τα εισιτήρια έγιναν... καπνός και στην Τούμπα δεν θα πέφτει καρφίτσα το βράδυ της Πέμπτης (14/4), αποτελώντας μία σημαντική παράμετρο στη «μάχη» που θα δώσουν οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου με φόντο την πρόκριση στους 4 του Conference League.

ΠΑΟΚEuropa Conference LeagueΜαρσέιγ